Hirdetés
- Projektor topic
- CES 2026: nagyra nőtt 120 Hz-en a Dell
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Amazon Kindle
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- LG LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
eh, kár beléd a zokszigén
az Intel csinál neked egy dual magos procit, a mai megfizethető csúcstechnika csodáját, te meg lefikázod és nem akarod használni... 386ra kéne kényszeríteni az ilyet, majd ott megtanulná tisztelni a technológiát 
más: próbálja már ki valaki rendes oprendszer alatt hogy hogy teljesít! vagy legalább SP1-es XP alatt. Novell Netware alatt is 2 teljes processzornak látszik és ''stop processors 1'' paranccsal ki tudom kapcsolni a másodikat
gondolom akkor nem ütemez rá.
szerintem az nyilvánvaló hogy egy 1threades benchmark rosszabb memóriaelérést fog adni, pont azért mert a 2 thread verseng a memóriáért és a cacheért. ez a HT bottleneckje. de cserébe kapsz 2 teljesen párhuzamosan futó szálat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Arc Raiders
- CES 2026: nagyra nőtt 120 Hz-en a Dell
- PlayStation 5
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Amazon Kindle
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3560 i7-1165G7 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T500 2GB FHD 15"
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
az Intel csinál neked egy dual magos procit, a mai megfizethető csúcstechnika csodáját, te meg lefikázod és nem akarod használni... 386ra kéne kényszeríteni az ilyet, majd ott megtanulná tisztelni a technológiát