- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- Logitech z-5450 digital 5.1 speker system
- Utolérte az áremelés a PlayStation 5-öt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED monitor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Flashy
veterán
eh, kár beléd a zokszigén
az Intel csinál neked egy dual magos procit, a mai megfizethető csúcstechnika csodáját, te meg lefikázod és nem akarod használni... 386ra kéne kényszeríteni az ilyet, majd ott megtanulná tisztelni a technológiát 
más: próbálja már ki valaki rendes oprendszer alatt hogy hogy teljesít! vagy legalább SP1-es XP alatt. Novell Netware alatt is 2 teljes processzornak látszik és ''stop processors 1'' paranccsal ki tudom kapcsolni a másodikat
gondolom akkor nem ütemez rá.
szerintem az nyilvánvaló hogy egy 1threades benchmark rosszabb memóriaelérést fog adni, pont azért mert a 2 thread verseng a memóriáért és a cacheért. ez a HT bottleneckje. de cserébe kapsz 2 teljesen párhuzamosan futó szálat.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4441, 100% Akksi
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- szinteÚJ Dell Pro 14 Ultra 7 255U 16GB DDR5 1TB AI PC FHD+ 1 év garancia
- HP Thunderbolt 4 kábel
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
az Intel csinál neked egy dual magos procit, a mai megfizethető csúcstechnika csodáját, te meg lefikázod és nem akarod használni... 386ra kéne kényszeríteni az ilyet, majd ott megtanulná tisztelni a technológiát