Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- VR topik
- Pánik a memóriapiacon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Nem látom értelmét a 2 magnak sem, mint olyan, lehet én nem vagyok elég power user. 4 processzoros gépet meg ki a jóistennek a ...sza használ egy ilyen oprendszerrel, ahol még azt sem lehet megmondani rendesen, hogy 3. processzor 13-as prioritás. Linux alatt látom értelmét ill kiszolgálóként, de otthonra már 1 ről 2 processzora sem érdemes szerintem, csak azért hogy jobban pörögjön a rendszer. Tudom most ez a csúcstechnika, de az intel árszabását tekintve nem hiszem hogy sznobizmuson, illetve teljes mértékű kihasználáson kívül bárki ilyet venne a gépébe 1.5-2x drágábban. Egyszerűen az otthoni user ráér kivárni 1 órát mig bekódolódik a film, vagy vesz bikább vga-t ha szaggat a játék. Netezésre meg egy 1 gigás duron is bőven jó.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Pixel 7 pro 128/8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest