Hirdetés
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Teljesen M5 SoC-családra vált az Apple Macbook Air és Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- Kicombosította az M5-ös SoC-családot az Apple
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
Nem látom értelmét a 2 magnak sem, mint olyan, lehet én nem vagyok elég power user. 4 processzoros gépet meg ki a jóistennek a ...sza használ egy ilyen oprendszerrel, ahol még azt sem lehet megmondani rendesen, hogy 3. processzor 13-as prioritás. Linux alatt látom értelmét ill kiszolgálóként, de otthonra már 1 ről 2 processzora sem érdemes szerintem, csak azért hogy jobban pörögjön a rendszer. Tudom most ez a csúcstechnika, de az intel árszabását tekintve nem hiszem hogy sznobizmuson, illetve teljes mértékű kihasználáson kívül bárki ilyet venne a gépébe 1.5-2x drágábban. Egyszerűen az otthoni user ráér kivárni 1 órát mig bekódolódik a film, vagy vesz bikább vga-t ha szaggat a játék. Netezésre meg egy 1 gigás duron is bőven jó.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-10850K 10-Core 3.6GHz LGA1200 (20M Cache, up to 5.20 GHz)
- Félkonfig: i7-14700KF + Gigabyte Z790 Aorus Elite AX-W (2024-es szett, Garanciális!)
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Ryzen7 7800X3D Dobozos
- i3-8100 és i3-8100T - stabil, gyors, megbízható - ideális otthonra vagy irodába
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest