Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
04ahgy
nagyúr
válasz
jones965
üzenetére
Sebaj, legalább én is elővehetem az enyéimet, és nem kell félnem, hogy sovány lesz, mert tudom előre. Ugye együtt érzel velem? Hogy javítottad a 8800GT-t amúgy?
[link] - Ez a legjobb és egyetlen 3DM06 eredményem, miért mondja azt, hogy nem az?
Johni5: miért érdekes kostasdio kihívása?
HGyu
-
jones965
Modder
A hétvégén szétfagytam, minek eredményeként leteszteltem a HD3850 és 8800Gt kártyáimat.
Eredmények sajnos elég soványak lettek.
A 8800 GT kártya egyébként agyhalott volt( csíkozott keményen), így azt előtte javítanom kellett. Ráadásul a gyári hűtő BILLEGETT a kártyán, így 2 ponton is át kellett fúrjam, hogy ráhúzassam a memókra.
Ennyit a low profil kártyákról. Van még egy 8600GTS, de erősen gondolkodom hogy egyáltalán elővegyem-e. -
Johni5
őstag
Csóka indít egy versenyt,majd nézzétek mit csinál a barom.[link]
-
Johni5
őstag
Valóban kacat erdmények jöttek ki.2600K 5100-on ment minden tesztben.5970 egyedül 06-ban 36097 pont,cf ben 36988.05 42820 és 45132.Vantage hálás volt 5970 36161 és 43594 ponttal zárta a napot.Szoba hőmérséklet 10C-on stagnált.Sajnos az 5870 tesztre nem jutott időnk.Jövőhéten folytatás.Az 1200W Chiftek táp az kellett is,mert 1003W volt a max fogyasztás a primér oldalon.
-
Johni5
őstag
-
subaruwrc
félisten
cpu limit a problémád oka
05-nél pl nem is kell tuningolni a kártyákat, és 06 nál se nagyon fogja megdobni a végpontszámot multi gpu-nál. hatalmas cpu limit van már ezekben a tesztekben, és ha még a kártya is mellé van húzva, esetleg instabilitás szintre, akkor csúnyán leromlanak az fps-ek
sok pretest kell amikor mondjuk csak 1 game tesztet futtatsz le és nézed meddig skálázódik. ha már csak ugyanannyit ad, vagy netán kevesebbet mint az előző körben akkor nincs értelme tovább húzni a kártyát. ha elfogadsz egy tippet, 3 gpu-s 05 nél csak a vramhoz nyúlsz
-
Johni5
őstag
UH DX11 futtatható valahogy 1440x900 monitoron?Ha nem akkor mellétolok mégegy moncsit,csak kedvem semmi szétszedni.
-
Johni5
őstag
Délutánra a 05 ,06 Top 40-et egy kicsit átrendezzük Imperator999-el
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
5870 &5970+5870CF Jó hideg van
Windows Cooling.Az 5870-em 1325-el megy 1020/1300-at szobahőmérsékleten.Főleg erre leszek kíváncsi. -
subaruwrc
félisten
na én mindig csak árulkodtam idáig
most némi eredmény is2012 challengere, hátöm, limitált tudású hardverekkel ..

gtx 570 - 36200 3d06 singlecard
hd 7970 - B4586 Heaven DX9 - ez amúgy magyar rekord
igaz sokáig nem lesz az ezek után ..
mondjuk a tuningban nincs olyan hogy HA, de most mégis írok egy ilyen gondolatot is. HA lenne XP-re radeon driver, és HA adná ugyanúgy a cpu scoret ATI-val a rendszer mint ahogy nem teszi, AKKOR helkis eredménye el lenne kalapálva ..
zárójelbe szerintem ez normális cpu scorerral lazán 40k singlecardennyi mára
mod: mindkét linket elba..tam elsőre

mod 2 : mindhármat -
tom_tol
addikt
ezt miért nem pontozza ?
-
04ahgy
nagyúr
Szerintem ha valaki talál valami gyanúsat, jelentse maga, vagy itt beszéljük meg, mik a gondok vele. Az állandó reportolást egy usertől nem veszik jó néven, szándékos kötözködésnek hat.
HGyu
-
helkis
veterán
én is találtam egy kajak tuningos eredményt, kár hogy mégsem az, aminek mondja magát..

subaru - intézd!
megválasztunk hw-sheriff-nek.. 
-
jones965
Modder
Jelenleg 7 ponttal vezetnek előttem, de dobok fel egy XP-t, és meglesz a + 40K.
-
jones965
Modder
Nézzétek már meg ezt az eredményt.
Csak nekem tűnik több mint gyanúsnak?
-
Johni5
őstag
Ezeket megvárom.Addig inkább nem váltok procit.
-
Johni5
őstag
Alakul szépen a januári OC,de mi lesz a vége.A következő trükköt látom a 6.helyen:
Aki előttünk van,az töröl és új eredménnyel mögénk ugrik.Akkor neki 2-->10pöttye,nekünk meg 10-->2 HŰHA -
jones965
Modder
-
helkis
veterán
amelyikből nagyobb órajelet tudsz kiszedni..

04ahgy - 285-öt már majdnem vettem én is, de amit vettem [link], alapórajelen is hibázott..
srác intézte a garit, de ugyanúgy hibázott, ezt 2x eljátszotta a kiskerrel (mázlija is volt) kapott egy 470-et így mégsem lett 285-öm.. 
-
-
Johni5
őstag
5870 most vettem.Full origi darab

-
Johni5
őstag
GTX 460 GLH ennyi pénzért ajándék volt.
-
Johni5
őstag
2 cpu-ra feltoltam egy 19132 pontost.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kop8
őstag
Ha az alsó sort kipipáltam akkor feltöltötte az eredményt, de nem pontozta a rendszer!
[link] -
-
jones965
Modder
Na én hülye! Este nekifeküdtem az E5700 tuningnak ( bár nem fényes az asus P5G41T lapban), fel is töltöttem HWbot-ra, mikor megláttam, hogy a háttérkép nem jó.

deleteVigasztal, hogy nem maradt volna benn a 11.-ben.
-
helkis
veterán
-
jones965
Modder
Na a sempronnal 3600Mhz-ig jutottam, mikor rájöttem, hogy amelyik gépben tesztelem, abban 1 LC power táp van, max 20A 12V-os ággal.

Gyors ellenőrzés:
12V- 11V
5V-4,5VMivel ezzel a procival akarom a HD 7970-et megpörgetni
, így kerítenem kell egy normális tápot.Ez 1 crosshair alaplap, míg délután a crosshair 2-ben teszteltem. Abban csak 3500-ig ment a proci, ami a GTX 285 karival 96xx pontot hozott.
Tartalékolom az eredményeket. -
joshua7
veterán
Srácok, valaki elmondaná nekem, hogy ha Aquamark-ot akarok föltenni, milyen data file-t kell csatolnom? Ha a 'save result' opcióra kattintok a programban, egy üres hwbot kiterjesztésű file-t kapok csak. Vagy ezt csak aktív net mellett lehet futtatni?
-
ffodi
veterán
Egy nagyon lightos eredménnyel bepozicionáltam a csapatot az első helyre, kihasználva a 6. helyért járó 10 pontot. Sajnos nem fog sokáig tartani.

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Arc Raiders
- Gaming notebook topik
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z10 Plus EVGA 850W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Das Keyboard Prime 13 /Cherry MX Brown/EN/Fehér háttér világítás/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Jól el vagytok.De mindíg jó látni,hogy van ellenfél.Van miért hajtani.

jó tudni, eddig fel sem tünt.. 

Jó,azért a GLH az 20%-al magasabb órajeleken ketyeg.