Hirdetés
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- LG LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
Johni5 miért törölted a 3dm03 eredményedet? Van jobb?
-
Johni5
őstag
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\SessionManager\Memory Management. Large System Cache :1 Secondari level Cache: 1 restart
Spi run és ctrl+shift+esc Prioritás valós idejü/affinitás az 1 v 2 v3 magra,csak ne a nulláson legyen.Nálam működik win 8.1 alatt is.
-
helkis
veterán
majdnem ez volt szvsz, de mégsem ez, én úgy emlékszem, hogy több cuccal is tudtál versenyezi, ugyanabban a stage-ben, sokszor pont ez volt a cél, de ha egy honfitársunk töltött fel jobbat, ugyanolyan platformmal, akkor az nyert/maradt bent, mindig a legjobb, a korábban feltöltöttek meg csak elvoltak mint a befőtt, ahogy most azok az eredmények amelyeket +ban raktunk fel.. így az xp-t nem is ide, hanem a 4930k-hoz kellene felraknom..

ha meg ffodi nem lő nagyon alacsony időt, akkor még megpróbálom..
-
Johni5
őstag
Az elmúlt években ugyan ez volt.OTT van a feltöltött eredményed,de az aktuális legjobbat nézi.[link]Lapozz lefelé.Tehát,ha az 1150 platformodat letolja közülünk valaki,akkor mondjuk felkerül az e8400-as Spi
-----A Jancsi bácsin sírva röhögök---

-
helkis
veterán
továbbra is érdekes, mivel a feltöltött eredményeknél meg ott van, gondolom azért hogy ugyanazt az eredményt/konfigot, ha már feltöltötted, de nem sikerül, akkor egy új reggel se tudd feltölteni..
jajj de ki van ez találva.. egyre jobban az van amit ffodi is mond.. 1szint/1feltöltés/1ember.. 
szóval ffodi, majd csinálj egy "jancsibácsi"-t a 4770k-s eredményhez..
és itt a válasz is: An overclocker can only contribute once per stage. So for a stage that requires five scores to form an average, five different overclockers have to contribute. szóval bukta, külön emberek kellenek..

-
-
jones965
Modder
Na hiába a más platform, a cup-ban úgy látom azonos versenyben egy user csak 1 eredménnyel lehet fent.

-
helkis
veterán
én is dobok fel egy xp-t kiváncsi vagyok mennyivel lesz jobb.. az e8400@4ghz eddig 11m45s.-et tudtam elérni..
nem kéne valamilyen taktikát alkalmazni? mármint pl hogy a végére hagyjuk a jobb eredmények feltötlését, addig csak had higyjék, hogy jól állnak.. gondolom ezt többen is alkalmazzák..
úgy is jön a novemberi jó idő!
szóval lehet majd javítani valszeg..triniti tuningra valaki?

-
Johni5
őstag
7min 57.094 ennél kevesebb részemről biztos nem lesz.A memóknak itt a vége.
-
helkis
veterán
válasz
jones965
üzenetére
sajna egy foglalat, ezért egy eredménynek számít..
de akkor ha már így rámozdultunk megpróbálom lefordítani ezeket:
Stage 1, Nov 1 - Dec 27, 3DMark 11 Performance Full Out: for this stage all hardware is allowed. Per country one score is required. The winner of the stage acquires 50 points.
1.szint: bármit lehet használni, 1db eredmény/ország, jones akkor arra a 30k-ra számítunk!
Stage 2, Nov 1 - Dec 23, Clound Gate 1xGPU (i7+NV): for this stage only Core i7 CPUs are allowed. The following videocards are allowed: GTX 670, GTX 570, and GTX 470. Per country three scores are required, one with each GPU. The winner of the stage acquires 40 points.
2.szint: csak i7-es proci + a felsorolt vga-k valamelyikéből 1db, 3db eredmény/ország különböző vga-kkal (van egy 470GTX-em)Stage 3, Nov 1 - Dec 23, Vantage Dual GPU (i5+AMD/ATI): for this stage only Core i5 CPUs are allowed. The following videocards families are allowed: Radeon HD 6000, Radeon HD 5000, and Radeon HD 4000. Per country three scores are required, one with each GPU family. The winner of the stage acquires 40 points.
3.szint: csak i5-el és a felsorolt Radeon érákból épített CF-el lehet nevezni, 3db eredmény/ország, különböző CF-ekkelStage 4, Nov 1 - Dec 23, HWBOT Prime (i3/Pentium): for this stage only Core i3 or Pentium CPUs are allowed. There is no restriction on the GPU. Per country three scores are required, each with a unique CPU model. The winner of the stage acquires 40 points.
4.szint: csak i3/pentium procikkal lehet eredményt beküldeni, csak különböző típussal, GPU-ra nincs megkötés. 3db eredmény/országStage 5, Nov 1 - Dec 19, Aquamark (AMD FX): for this stage only AMD FX CPUs are allowed. There is no restriction on the GPU. Per country five scores are required, each with a unique CPU socket. The winner of the stage acquires 30 points.
5.szint: csak AMD FX procival lehet eredményt beküldeni, 5db eredmény/ország mindegyik más procifoglalatból való legyen! (laza..) GPU-ra nincs megkötésStage 6, Nov 1 - Dec 19, Catzilla 576P (AMD APU): for this stage only AMD APUs are allowed. You may only use the onboard APU. Per country five scores are required, each with a unique GPU core. The winner of the stage acquires 30 points.
6.szint: csak AMD prociba integrált gpu-vel lehet nevezni, 5db eredmény/ország, különböző GPU-val.. (ide már van egy trinity-s eredményem, hp-noti, de nem engedte feltölteni..
)Stage 7, Nov 1 - Dec 19, 3DMark03 (legacy): for this stage there is no restriction on either CPU or GPU. Per country five scores are required, each with a unique GPU socket (AGP, PCIe, PCI, Hybrid, Integrated socket). The winner of the stage acquires 30 points.
7.szint: csak annyi megkötés van, hogy különböző foglaltú VGA-kkal (csak 1db), kell teljesíteni a szintet, 5db eredmény/ország. (a hybrid az milyen foglalatú kártya lehet?
)Stage 8, Nov 1 - Dec 15, SuperPI 32M Low Clock Challenge: for this stage there is no restriction on either CPU or GPU. The CPU frequency is capped at 4000.01 MHz. Per country seven scores are required, each with a unique CPU socket. The winner of the stage acquires 20 points.
8.szint: csak max 4ghz-es procival lehet indulni, semmilyen más megkötés nincs, 7db eredmény/ország különböző cpu foglalatokkal.. (rakok össze egy 775-ös gépet ddr3-al, azzal még jövök..) -
jones965
Modder
Feltöltöttem én is egy 3770K-s eredményt, bent is van a cup-ban, ellenben az összetettbe nem számolja be. Akkor lehet, hogy mind a 7 eredménynek más platformon kell lennie.
Mostnézem, 194msec -el több, mint Johni5-é.
-
helkis
veterán
jepp, és az van benne, igaz nincs sehol írva, de itt is 5 különböző platform kell valszeg, mert egy asrock z77pro3-al meg egy 3770-el, csinálam 8m09s342 -et, de nem engedi feltölteni, persze hibaüzi sincs..
valszeg akkor engedné, ha a tiédnél jobb lenne..
itt sem megy a ramom úgy mint korábban a z68-as/z77-es maximus-okban (pl: 2600 cl10-13-10-30), de legalább 2200-at simán kihoztam itt is cl9-10-9-27-1T-ben, nem értem az X79-ben miért nem megy legalább ennyit..
azt nem tudja valaki, hogy trinitit (a8-4500m), hogy lehet tuningolni notiban?

-
Johni5
őstag
Ez a 4502 sem sikerült akkor olyan marha jól,pedig egy hetes.
-
Johni5
őstag
November 1 Country Cup 2013 Részletek
-
jones965
Modder
válasz
tom_tol
üzenetére
Valószínűleg a legfrissebb.
Nekem ezzel sikerült benchelni a 3970x-et. -
tom_tol
addikt
Sziasztok!
Meg tudnátok mondani melyik XTU verz. támogatja az X79-t ?
Kíváncsiságból megtekinteném ha működne.
Üdv -
helkis
veterán
4930k@6143mhz+GTX780@1538 szép eredmény, de ha igaz amit ír a srác az 1-es hsz-ben, akkor megint nem született meg az álomproci..

-
-
helkis
veterán
nem konstans, csak intelnél, lehet ott is van némi bibi, hiszen AMD-nél semmi gond:
The following combinations of platforms have been tested
OPERATING SYSTEM PLATFORM RTC BIAS / CLOCK DRIFTING
Windows 8.1 Haswell YES
Windows 8 Haswell YES
Windows 7 Haswell no
Windows 8 Ivy Bridge YES
Windows 8 Sandy Bridge YES
Windows 8 Gulftown YES
Windows 8 Wolfdale YES
Windows 8 Trinity no
Windows 8 Piledriver no
---------------------------------------------------------------------------szvsz mindenki tudja, hogy vannak olyan "tweekek", amivel lényegesen több pont érhető el, mint normális beállításokkal, ha valaki okosan használja, akkor nem lehet lebukni sem, ha valaki úgy állítja be a gépet, hogy csak pár ponttal legyen több, mint az aktuális csúcs, vagy az alatt valahol, hogy a többi eredményhez mérten reális kép maradjon..
egyetlen egy dolog dönti el, hogy mi az igazság, annak a usernek a gyomra, aki feltölti az eredményt..lehetne egy HWbot oprendszer, vagy profil amiben futtatni kell a bench-eket, ez lenne a default, aki befolyásolja annak nincs pont, vagy valami drasztikus dolog, amitől elmenne a kedve a népnek a szabályok újraértelmezésétől, kikerülésétől.. (tiszta politika.
) -
04ahgy
nagyúr
A 3DM2001SE minden architektúránál máshogy viselkedik, más sorrend jó. és pártíz-párszáz pont az eltérés, egy százalék sem nagyon. Vért izzadsz, mire kiteszteled. Ez tweak.
A win8-ba belépni, visszavenni a BCLK-t az előnyszerzésért nem az. Főleg, hogy konstans azonos módon viselkedik.
HGyu
-
helkis
veterán
MS a ludas egyik oldalról ez tény, a mások oldalról pedig az, aki erre rájött és tolja fel a jobbnál jobb eredményeket, igazságtalanul?
szvsz, egyébként ez kb olyan, mint a 3dm2001-ben, hogy 1-esével futtatod a teszteket, és így érsz el jobb eredményt.. meg lehet tenni, mert a program megengedi, csak anno a készítők sem így gondolták valszeg, ahogy a többinél sem.. ez szvsz pusztán gusztustalan előnyszerzés, ha már nem megy a hardware-tuning, akkor jöhetnek a tweekek.. és manapság már sajna egyre jobban ez kell, ha az első top 20-ba vágysz..
csak ugye a 3dm2k1se már akkora köztudat, hogy megengedik..
az egész botnak ez a mentalítása a gond, hogy van olyan cheet, ami már tweek, de ha egyedül te jössz rá valamire, akkor az cheet, nem tweek..no komment..
-
El Kebir
őstag
érvénytelenek a Windows 8 alatt készített rekordok
Ez már nem is hír PH!-en, csak az esküvői "drone támadás"??? (vagy csak én vagyok vak?)
-
jones965
Modder
Vannak érdekes emberkék. Mondjuk ekkora tapasztalattal részéről nem is csodálkozom.

-
jones965
Modder
A win8 behozta a fire strike extrem-ben a combined score lemaradásom. Pont most szedtem ki a rendszerből a chillert, így cpu-ban és gpu-ban is maradt benne még pont.
A 15k+ meglenne.
14491 -
jones965
Modder
Toltam egy frissítést cloud gate-ban, ennyit bírt a chilleres proci,
-
helkis
veterán
megint változtattak a pontszámoláson?
estem kapásból 4helyet.. 
-
jones965
Modder
-
jones965
Modder
Valaki tudna tanácsot adni, miért ennyire kevés a combined teszt pontszámom?
Az ha a helyére kerülne, 15K felett lenne a végpontszám. A bios beállításokon át a feszültségen és szorzókon mindent variáltam, de semmi. Alap cpu értéken több combined pontot hoz, mint tuningolva. -
jones965
Modder
Na ezt se sokáig lehet majd így látni, gyorsan le is mentem.

-
jones965
Modder
Ez az eredmény mehet a kiírásba, vagy újat kell futtatni?
-most nézem, hogy mégsem lesz jó, lévén extrém beállítások mellett kell futtatni. Na azt hiszem akkor tényleg nem sok keresni valónk lesz itt.

-
jones965
Modder
Megvan a pro oc kiírás folytatása: link
-
subaruwrc
félisten
válasz
jones965
üzenetére
fostalicska
amikor 4900-ról 5000-re állításnál csontra fagyott azért néztem egy merészet.
mondjuk a bios flash is korrupt volt de az már csak hab a tortánviszont egyiket se láttam még így skálázódni, kár hogy nem 5500 feletti tartományban

imcben is kuka, 2400 éppencsak ( single channel )
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- GLS
- LG LCD és LED TV-k
- Fotók, videók mobillal
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Gyönyörű iPhone 13 128GB Fehér (100%) - 12 hónap JÓTÁLLÁS - Kártya független
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Te törölted a jobb eredményeddel.

jajj de ki van ez találva.. egyre jobban az van amit ffodi is mond.. 1szint/1feltöltés/1ember.. 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)