-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheSaurus62
tag
Üdv az Uraknak!
Nálunk a suliban 11 db T3 teljesít szolgálatot, az egyiket valaki gyerek vissza akarta állítani gyárira (sokat nem vesztettünk vele, talán ő akart valami nyomot eltüntetni), de állandóan visszaállítási email címet kér (mármint a tablet). Az meg a többin sincs valószínűleg, mert nincs rajtuk fiók se beállítva. Átugrani ezt a képernyőt nem lehet, másik emailt nem fogad el. Van rá valakinek ötlete? -
ot93
senior tag
oda főként csak pc-n szoktam belépni, tableten csak a messenger van fent, az megy rendesen. Illetve néhanapján böngészőben szoktam belépni a facebook-ra tableten, hát ott nem épp fürge, de hát azt tableten nem is ott kéne nézni... de amúgy használható úgy is.
amúgy a facebook meg messenger párost mindenhonnan letörlöm ahová nem kell, mert szerintem elég előforrásigényes és visszafoghatja a rendszert. De persze nem jelenti azt, hogy egyből használhatatlan, "nagyon lassú már az egész, tetű lassú" lesz.szerintem valami más gond lehet. csak fura, hogy a hard reset sem segít.
-
Sziasztok!
Nálatok is nagyon lassú már az egész, tetű lassú, már hard reset is volt. Kicsit több program van a memóriában már használhatatlan...
(KOB-W09)
-
Teaway
veterán
Új frissítés érkezett: AGS-L09C100B261
-
Imike20
senior tag
Vagy a Huawei service menű belépni ott megcsekkolni esetleg?
-
albgab
aktív tag
Sziasztok!
Vettem egy ilyen tabletet használtan: Huawei MediaPad T3 10 16GB
Amikor megkaptam akkor néztem, hogy helyezhető bele sim kártya így mint kiderült ez a 4G-s modell.
Az eladó emlékezete szerint vodafone-s kártya kell bele. Ezt valamivel le lehet ellenőrizni szofveresen?
Nano sim kártya kell bele, a telefonomét nem tudom belerakni mert az meg micro sim-es.
Köszi
-
ot93
senior tag
válasz
NoOne1976 #88 üzenetére
Hát elvileg a Miracast ilyenre van kitalálva, de ha jól értem az neked nem opció. De akkor milyen formában kéne mégis?
vannak ezek a miracast vevők, amiket rádugsz a tv-re hdmi-n és az veszi a jelet, amit a tablet kiad és hdmi-n a tv-re tovább küldi. Ezzel a kütyüvel úgymond felokosítod a "buta tv-d" ha csak ennyi lenne a probléma... -
NoOne1976
őstag
Ennél a tabletnél megoldható, hogy egy átalakítóval a képernyőt ki lehessen tenni a tvre hdmi-n? (A képernyő tükrözés nem opció nekem.)
-
Rhyno
csendes tag
Sziasztok! Debrecen környékén nem tudtok valakit, aki foglalkozik kijelző cserével? A fiam elejtette és bepókhálósodott a sarka, de egyébként tökéletesen működik. A Huawei szervízben csak a bevizsgálásért kérnek 4500 Ft-ot és addig árajánlatot sem adnak a kijelző cserére. Hibába mondtam, hogy csak rá kell nézni, hogy mi a hiba és mennyiért cserélik a kijelzőt, de nem mondják meg, csak ha befizettem a 4500 Ft-ot... Aztán ha sokallom, akkor azt buktam... Most komolyan! Milyen üzletpolitika ez? Nem kell kiszállni, odaviszem a tabletet, csak rá kell nézni és mondani egy javítási költséget, de nem... Egyébként egy másik szervíz adott árajánlatot, 25000 Ft, az kb. használtan az értéke így másfél évesen... Ötlet valakinek?
-
zsotyo
csendes tag
Sziasztok.Az 5Ghz wifi hálózaton mi a maximális letöltési sebesség?Köszi.
-
ot93
senior tag
-
rrobi
senior tag
Sziasztok, fiam karácsonyra kapott egy Huawei Mediapad T3 10”-os tabletet, aminek a felnyitó rajzát, a 3 x 3-as pöttyökkel, elfelejtette! Mit lehet ilyenkor tenni? A megoldás jöhet privátban is, köszönöm!
-
Teaway
veterán
Új frissítés érkezett: AGS-L09C100B258
-
ot93
senior tag
válasz
MikaVejneGI #63 üzenetére
Szinte biztosan igen, mert ez már manapság alapdolog (a tablet részéről 100%). Az én t3 8-am is kezeli a pc billentyűzetét, csak mivel az a billentyűzet usb-s, ezért kellett egy micro usb - usb átalakító, de aztán csak rá kell dugni és kész. Szerintem amúgy vezeték nélkülieket is tud kezelni, de nekem olyan nincs. Viszont egeret is tud kezelni, azt is teszteltem
És a "mini usb" nem micro usb akart lenni?itt a különbség...
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok.
Adva van egy mini usb-s magyar billentyűzet.(a márka passz,fehér tok+magyar billentyűzet)
Most vennénk egy T3 8"-as tabletett a gyereknek , tudja majd használni a külső billentyűzetet a tablethez?
Köszönöm. -
btz
addikt
Huawei MediaPad T3 8.0 Wi-Fi + 4G/LTE 16GB tablet
Band 20 800 mhz LTE képes?
-
Debilon
addikt
üdv!
használ valaki autós tartót a 8-as verzióhoz, ha igen melyiket?
sajnos nem fér be a rekeszbe ahol eddig a 7 colos másik tab volt, és kellene navihoz
-
Teaway
veterán
Akkor csak én lógok ki a sorból a 10"-lal 😂
-
Teaway
veterán
az új verzió száma: AGS-L09C100B256
-
Imike20
senior tag
Nekem se jelezte még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- Autós topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Apple Ipad Pro 11 M4 256GB Wifi+cellular/Apple pencil pro/Apple folio cover/Gari 2027.05.21
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Huawei MediaPad T5 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest