Hirdetés
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED monitor topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Házimozi belépő szinten
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Milyen egeret válasszak?
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
balfek
tag
factory reset segít a helyhiányon nagy altalanossagban, meg a lassulasban.
vagy disable amit lehet appok közül + google play service (meg a többi google cucc) resetje (uninstall updates)
bootloader update-tel indul - ahhoz meg kodot kellene venni vhol (vagy kiolvastatni olyannal, aki ért hozzá...*)
* van vkinek ismerose Huawei boltban? 😁
-
balfek
tag
válasz
#73820095 #418 üzenetére
mire jo? kitorolni par szaz Mb-nyi bloatware-t, simabb futas, stb.
netezesre hasznalom kb, arra jó - de idegesito a helyhianya az internalon, meg a belassulasa emiatt.linkek nem nyilnak meg? fura,pedig mukodnek.
egyiket ujra:
https://xdaforums.com/t/huawei-mediapad-t3-8-0-kob-w09-rooting.3773158/ezt masold ki, vagy jobbklikk "open link in new tab" ;)
-
balfek
tag
T3 8.0 kob-w09 root-tal probalkozott már valaki?
https://ministryofsolutions.com/2020/06/huawei-mediapad-t3-kob-l09-w09-twrp-root.html
https://xdaforums.com/t/huawei-mediapad-t3-8-0-kob-w09-rooting.3773158/
-
Imike20
senior tag
Sziasztok. Olyan gondom lenne hogy a tabletem lemerült. Töltőre csatlakoztatva a piros LED bevillan majd rezeg ès kialszik a LED. Ezt folyamatosan ismètlődik. Bekapcsolni nem tudom. Lehet valamit tenni vagy eldobós?
-
justmemory
senior tag
válasz
luciferk #409 üzenetére
Szia, nálunk a gyerekek kapták meg, nekik még jó. Én anno használgattam, feltettem az opera beta böngészőt, azzal viselhető. Nyilván a limit adott, nem lesz olyan, mint egy csúcskategóriás eszköz. Túl sok lap sem jó ha nyitva van, stb. Vagy együtt élsz ezzel, vagy cserélni kell, szerintem.
-
luciferk
senior tag
Szevasztok, van egy nem mai gyerek tablettem, HUAWEI MediaPad T3 10, a képe szép és az aksija is j még jó, de böngészésre baromi lassú, van valami módja, hogy felgyorsuljon a böngészés vagy mehet a tablet a kukába?
-
Atesz08
tag
válasz
#73820095 #407 üzenetére
itt lenne 2 kép. az egyik a fejlesztői, ahol ki lehetne kapcsolni, hogy el se kelljen húzni újjal, hanem rögtön a főképernyő jöjjön be. de ez inaktív. hogy lehetne aktív, hogy kikapcsoljam ?
a másik a sima képernyő biztonság, de ott, ha ki is kapcsoltam, akkor is el kell húzni a képernyőt, hogy a fő képernyőre ugorjak. -
Atesz08
tag
sziasztok ! mediapad T8. valaki tudna segíteni, hogyan kell kikapcsolni a képernyőzárat ? a fejlesztői beállításokban be van kapcsolva és halvány szürke, vagyis nem aktív.
-
Debilon
addikt
Ahogy írták, eléggé elavult mostanra, nekem egy 8 collos van, minimális böngészés, egy két egyszerűbb játék, meg autóban navigalasra használom, de kicsit döcög így is, szinte folyamatosan kevés tárhely van
Mondjuk filmnezesre jó arra is be fogom néha
Jelenleg szerintem felejtős
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok!
Gondolkodok egy ilyen masina beszerzésén. Illetve nem tudom eldönteni hogy a 8 vagy 10 hüvelykest vegyem. A 10 hüvelykesnél mennyire gáz a pixel sűrűség? Elsősorba böngészésre film illetve tv nézésre szeretném használni.
Előre is köszönöm a tanácsokat. -
luciferk
senior tag
Valaki próbálta már futtatni ezen a tabon a TVGO-t? Nekem nem engedi, azt az üzenetet kapom, hogy az eszköz nem kompatibilis ezzel az eszközzel.
-
törölt tag
Van -2db is- 10es.
1. Egyrészt gyenge az akksija. Ha használom, gyorsabban meríti a legegyszerűbb használat is, mint ahogy töltődik. Milyen töltőt lehetne használni hozzá, h ne fussak 0-ra?
2. Az egyikhez van billentyűzet is. Ez új szerzemény, jó is lenne. De nem mükszik.
Lehetséges az, h mindig töltőn kell lennie a billencsnek, h működjön?
Hiába nyomom meg a connet-gombot, nem történik smi. A bluti nem látja. De látnia kéne egyáltalán? A neten nem bírtam egy normális leírást találni, kb smit. Nem automatikusan kéne kapcsolódnia? Így hirtelen azt se tudom, merre induljak... -
justmemory
senior tag
Sziasztok,
esetleg használ a tab-hoz valaki tollat? Milyet ajánlanátok (mintha úgy láttam volna, hogy nem minden toll kompatibilis vele).
Köszi.
-
justmemory
senior tag
válasz
kalozhun100 #388 üzenetére
Szerintem akkor nem azt a formátumú ROM-ot kell letölteni ehhez, mint az eredetileg szándékolt flash-eléshez; itt találtam egy jónak tűnő leírást.
-
kalozhun100
őstag
válasz
justmemory #387 üzenetére
Igen, pontosan ahhoz. Extractorral kicsomagoltam az update.appot, de most meg csak img fájljaim vannak.
-
justmemory
senior tag
válasz
kalozhun100 #386 üzenetére
Ez az EDL lenne? Itt azt írják, hogy innen is menthető a dolog, mondjuk így: "Once your Qualcomm Android device has entered EDL mode, you can connect it to the PC and use tools like QPST or QFIL to flash firmware files to unbrick or restore stock ROM.". Azt mondjuk nem tudom, hogy az említett programok miként működnek, lehet ahhoz kell az xml?
-
kalozhun100
őstag
válasz
justmemory #385 üzenetére
Mivel valami Emergency download modeba került, így a gyári progi nem jó. Más meg nem nagyon kezeli az update.appot. Ami meg igen az mind dongles.
-
justmemory
senior tag
válasz
kalozhun100 #384 üzenetére
De azt miért...? Mindenhol, ahol a flash-elésről olvastam, ott SD kártyáról történő flashelést írtak update.app-al. A gyárit csak xml-ről állítja vissza...?
-
kalozhun100
őstag
válasz
justmemory #383 üzenetére
Megtaláltam a gyárit, csak sajna az update.appal nem megyek semmire át kéne alakítani xmlre. ( rawprogram, patch)
-
justmemory
senior tag
válasz
kalozhun100 #382 üzenetére
Ahha...
Hmm... milyen ROM-ot próbáltál rátenni és hogyan? A gyárit szerintem több helyről is le lehet tölteni; a Google ezt adta elsőnek.
-
kalozhun100
őstag
válasz
justmemory #381 üzenetére
Na nem tudom mi lett, de fekete képernyő, sárgás zöldes led. És semmire nem reagál, gép látja valami 9006os drivert ír. A gyári rom meg nincsen meg.
-
justmemory
senior tag
válasz
kalozhun100 #380 üzenetére
Na kíváncsi vagyok...
Az is jó lenne, ha valamilyen egyéb ROM is lenne, majd XDA-n is jobban szét kell nézni.
-
kalozhun100
őstag
válasz
justmemory #379 üzenetére
Bootloader unlock után stock romnál ugye kiírja inditásnál mindig hogy nem megbízhat eszköz. Most próbálok rá android 8at rakni.
-
justmemory
senior tag
válasz
kalozhun100 #378 üzenetére
4 euró...? Én ugyanezt az eszközt találtam, de úgy olvastam jóval többet kérnek. Na akkor lehet rápróbálok én is
-
kalozhun100
őstag
válasz
justmemory #377 üzenetére
Na 4 euroért sikerült bootloadert kinyitni. DC-unlockertől vettem 4 kreditet és HCU Clienttel.
-
justmemory
senior tag
válasz
kalozhun100 #376 üzenetére
Nem tudom, annyira nem vagyok otthon a Huawei háza táján; arra a ROM-ra (update volt igazából) azt írták, hogy Android 7, EMUI 8. De ettől még lehet persze
Töltöttem is le ilyen ROM-ot, de nyitott bootloader hiányában nem tudom kipróbálni.
-
kalozhun100
őstag
válasz
justmemory #375 üzenetére
Emui8 az már android 8.
-
justmemory
senior tag
válasz
kalozhun100 #374 üzenetére
Szia,
nemrég "örököltem" meg egy ilyen tabletet; a bootloader nyitása nekem is az első lépések kötött szerepelt, de azt találtam, hogy nem lehet már ilyet, mert a Huawei megszüntette ezt, bár a neten még lehet találni olyat, aki pénzért állítólag vállal ilyet; nekem ennyit nem ér. Szóval röviden, ha nincs nyitva a bootloader, akkor nem. Ha nyitva van sem tudom, mert nem találtam 8-as Android-os ROM-ot rá, csak olyat - azt hiszem az a legutolsó hivatalos, de nem tudom hol...
-, amin EMUI 8 van, de Android 7 alapon.
-
kalozhun100
őstag
MediaPad T3 10(AGS-L09) Lehet valahogy android 8at rakni rá?
-
direct
friss újonc
Üdv!
Nem jövök rá mi lehet a probléma a MediaPad T3 10 szériámmal, hátha tudtok segíteni:
SD kártyán vannak filmek (64 GB), amiknek nagy részét nem játsza le, amit sikerül elindítania sok-sok perc után, annak pedig nincs hangja. 10-ből 1 db filmet tudok lejátszani, van amikor mkv, mp4 kiterjesztésűt (a kódolásokra itt már nem emlékszem pontosabban). Próbáltam belső tárhelyről is, ugyanez. De ha weben néznék filmet, ott szinte soha nincs hang. Most próbltam ki a 6. lejátszót, de van amivel az egyik, van amivel a másik film működik, az arány 10-ből 2 film lejátszása. Legújabb frissítés van rajta: EMUI 5.1.3., Android 7
Van valami ötletetek vagy ez már csak a "régi" rendszer hibája? -
zolej
csendes tag
Ami készülékeim vannak, azok mind rootolva vannak ilyen-olyan cutsom firmware-el. Nekem speciális feladatokra vannak használva a sajátjaim. De ezt a hüvelyt másnak vettem (mert ezt kérte), de szeretnék legalább a reklámoktól megszabadulni, több nem is kellene ezzel. Olvasgattam főleg orosz fórumokon, de vagy nem volt érthető pontosan a metódus, vagy már nincsenek meg a fájlok sehol.
Tud valaki segíteni? Ellenértéket is felajánlok, ha valaki tudja, mitől döglik ez a készülék.. -
zolej
csendes tag
Sziasztok, vettem egy ilyen tabletet: AGS-L09. Ki lehet rootolni ezt? (Vagy itt ne is kérdezzek ilyet?)
Köszönöm! -
Rundll32
tag
Sziasztok ? nekem is van egy Huawei T3 10 em (valojában most kaptam) Tényleg lehetetlen küldetés az appllikációk átpakolása az SD kártyára ? A 16 GB tárhely elég karcsú...Segítsetek
-
Sanyi.mTs
addikt
érdekes dolgot vettünk észre párommal: vízszintesen tartva böngészés közben (chrome 87.0.4280.101) egy idő után nem érzékeli a felső sávot a tablet. azaz nem tudok a lapok között váltani, bezárni, a képernyő többi részén érzékel. ha függőlegesbe állítom, majd vissza vízszintesbe, akkor már érzékel. Ezt már 2 tableten is tapasztaltuk.
másnál nem volt ilyen?
-
polcsa
aktív tag
Igazából ez a hajó már elment, de köszönöm, azért megnéztem.
Annyiban más volt az esetem, hogy nem függetleníteni kellett, hanem az IMEI alapján történő blokkolásra/tiltásra kellett megoldás. Nekem már egyik kártyánál sem kérte a függetlenítő kódot.kokokka
Nem kért függetlenítő kódot, a szolgáltató blokkolta a készüléket IMEI alapján. Vagy az IMEI számon változtatok, vagy kifizetem a kötbért. -
Killstrow
újonc
Másik eszközzel működik. Yodafone. Letöltöttem pléyről 1 dialert és mikor indítanám akkor azt írja hogy a készülékmodell nem támogatja a hívásokat.
de legalább a mobilnet megy. Használom így és majd ha úgy alakul akkor veszek 1 "rendeset".
-
Killstrow
újonc
Volt már de megpróbálom hátha. Ja és a névjegyzék is megvan csak ha rányomok a névre vagy a mellette lévő kagyló ikonra akkorsem történik semmi.
-
Killstrow
újonc
Sziasztok! Van egy T3 10 ags-l09 - em. Tudok vele valahogy telefonálni? Simet lehet bele tenni a mobilnet megy de ha hívnak nem csörög ki hanem SMS-ek jönnek a nem fogadott hívásokról és a tárcsázó sem találom csak a névjegyzéket. Köszönöm előre is.
-
polcsa
aktív tag
válasz
Sanyi.mTs #347 üzenetére
Köszönöm a választ.
Tanulságként az eset úgy esett, hogy kiderült a tabletről, eredetileg vodás volt és tiltották minden hálózatból, de valamiért a digi 2g-je ment egyedül.
Mivel ajándék volt, visszaküldeni nem volt időm, alaplapcserével tudta megoldani egy helyi boltos. Így pont annyiba került, amennyi az edigitálnál volt akcióban újonnan.
Szóval jól át lettem b...va. -
forguet
senior tag
Sziasztok! Kisfiamnak van egy 3 éves Huawei Mediapad T3 tabletje (snapdragon 425), amit játékra használ elsősorban.
Az utóbbi időben nagyon belassult, és sajnos rendszervisszaállítás után sem lett jobb. Van még bármi amivel meg lehet próbálkozni, vagy el kell fogadni h 3 év után már eljárt felette az idő?
Gondolom a játékok sem ilyen hardverre meg Android 7re vannak már optimalizálva...
Köszi! -
-
polcsa
aktív tag
Sziasztok, használtan szereztem be egy Huawei mediapad t3 10 lte tabletet, ags-l09 (c431) a típusa. Ajándékba lenne.
Digi-s adatkártyát szeretnék beletenni, de nem akar menni. Hívni lehet. APN beállításokat 10x átnéztem
Használ valaki ilyen kombinációt? -
-
Imike20
senior tag
Sziasztok.
HUAWEI MediaPad T3 8-as Android valakinek jelezte már? Illetve lesz-e.
Jelenleg ez van rajta. [kép]
-
Findzs
addikt
válasz
Sgt. Chris #334 üzenetére
Régen volt egy tabletem amit pc -re kötve, a pc re telepített kis programból lehetett resetelni meg wipe olni.
Ennél nem tudom, hogy létezik e ilyen progi annyira nem mentem bele. -
Sgt. Chris
aktív tag
Ez szép és jó, de a 4. pont helyett egy másik ablak jön be:
- download latest verion and recovery
- reboot
- shutdownAz első kiválasztásával a wifire csatlakozva elkezd tölteni valamit a szerverről (gondolom Huawei), legalábbis próbál egy 10-15mp-ig, aztán kiírja, hogy "Getting package info failed", innen egy Cancel-el vissza tudok menni az előző 3 opcióhoz.
De ugye a reboot miatt ugyanott vagyok, a shutdown meg egyértelműen a kikapcs, ami megint csak nem cél.
Kár, hogy Huawei eRecovery helyett nem lehet pl SD kártyáról frissíteni vagy újra feltolni az Androidot.
Vagy hogyan tudnék máshogy eljutni a wipe cache, illetve wipe data/factory reset opciókig?
-
Findzs
addikt
válasz
perfegor17 #332 üzenetére
A csatolt képe a 2 pontban le van írva, hogy hogy kell bemenni a recovery menübe bekapcsolás után.
Ott pedig vissza lehet állítani gyári állapotba vagy törölni mindent.Részletesebben:
"Restore with hard reset or Recovery mode Huawei MediaPad T3 10
Restore with hard reset or Recovery mode your Huawei MediaPad T3 10 can solve problems that have not been solved with a normal factory reset.
1- First turn off your Huawei MediaPad T3 10 completely. If you can not unlock the screen, press and hold the power button for about 20 seconds and the phone will turn off.
2- Keep holding on volume down and power keys together for a few seconds. In some devices according to the Android version the combination can be the power key and the volume key up.
3- When the Huawei logo is displayed, release the buttons.
4- Move through the menu with the volume up and volume down keys until you reach the "Recovery Mode" option and press the power button to access.5- Use the volume up and volume down keys to select the "wipe cache partition" option and press the Power button to activate the option and clear the mobile cache.
6- After a few seconds you will return to the previous screen, with the volume buttons go to the option "wipe data / factory reset" and press the power button to enter. A screen with many NOs and a YES will appear, with the volume keys again go to the YES and press with the power key.
7- After finishing again with the volume keys, click on "reboot system now" and press the power key of your Huawei MediaPad T3 10, the device will reboot and take several minutes to start while restoring the device to its factory state and optimizing the applications pre-installed in the system Android 7.0 (Nougat)." -
perfegor17
senior tag
válasz
Sgt. Chris #320 üzenetére
Helló ugyan ez a hiba nekem is sikerült megoldást találni rá?
-
Sanyi.mTs
addikt
Van 3db t3 10-es tabletünk, de mindegyik másik verzión van:
1. AGS-L09, 7.0 android, 5.1.3 EMUI, AGS-L09C100B279 Build, 2018. október 1-jei biztonsági frissítés, 3-4 éves MM vásárlás, LTE
2. AGS-W09, 8.0.0 android, 8.0.0 EMUI, AGS-W09 8.0.0.150(C431) Build, 2020. július 1-jei biztonsági frissítés, 1-2 éves Alza vásárlás, WIFI only
3. AGS-L09, 8.0.0 android, 8.0.0 EMUI, AGS-L09 8.0.0.159(C431) Build, 2020. szeptember 1-jei biztonsági frissítés, kb 1 éves másodkezes Telekom vásárlás, LTELehet valahogy az 1-es tabletet egyszerűen frissíteni, a 3-as android verziójára? Nem is a 8-as android lenne a lényeg, hanem a 2020-as biztonsági frissítés.
-
Findzs
addikt
Üdv
T3 10 colost csereltem T5 10 colosra a tobb ram es beepitett memoria miatt na meg a 8 magos proci sem rossz dolog.A kerdesem az lenne hogy a T3 nal volt olyan opcio ahol egyertelmuen megadhadtam hogy melyik alkalmazasok futhatnak a hatterben. A T5 nel nem talalok ra beallitast. Ezert van egy jatek ami naponta eljatsza velem hogy 30 percig toltoget befele mert valahogy torolve lett a gyorsito tarja.
T3 on is fent volt ez a jatek de ott csak akkor csinalta ezt ha en manualisan toroltem a gyorsito tarjat.Valaki tud erre esetleg megoldast vagy talalkozott hasonloval?
Köszönöm! -
Imike20
senior tag
HUAWEI MediaPad T3 8'' Android 7 van rajta. Kérdés a 10"colos tablet pedig Android 8 van. A 8"colos tableten miért nem rendelkezik Android 8?
-
kokokka
addikt
válasz
sebijani1982 #326 üzenetére
TWRP-ben egy FR és kész is van. Olyan szűz lesz, mintha akkor pottyant volna le a szalagról.
-
sebijani1982
senior tag
Sziasztok!
Láttam másnál is gondot okozott, hogy recovery után az előző regisztrált google fiókot kell megadni. Ott pl. ugye az volt a gond, hogy elvileg diákoknak volt kiadva. Így nem volt tudható, hogy a diák vagy az előző rendszergazda volt az, aki állított be google fiókot.
Ismerősöknél a gyermek elfelejtette a lezáró mintát, s a google fiókját sem tudta megmondani, emiatt kellett az alábbi megoldáshoz folyamodni.
A lényeg:
Ezen a linken (egy T5-n) keresztül bemutatva a lépéseket, mindenféle egyéb program és mókolás nélkül, a tableten magán megoldható a tablet "szűziesítése".Így a "beragadt" google fiók is törlésre kerül, az eszköz a 0-ról újra beállítható.
Megjegyzés: én T3 AGS-W09-n csináltam, 8.0 droid és 8.0 emui alatt. A videón T5 AGS2-L09-es sim kártyás modellen hajtották végre a feladatokat. A videóhoz képest T3-n lassabb a dolog, többet kell várni az egyes lépések végrehajtódása között.
Kérek Mindenkit, hogy a segítséget, csak korrekt módon használja fel!
-
aXXon
őstag
Sziasztok!
Van egy másodkézből szerzett
Huawei MediaPad T3 10 16gb, EMUI 5.1.3, Android 7.0, AGS-L09C100B279
készüléke a lányomnak. A kérdés az lenne, hogy vajon ROOT NÉLKÜL rá tudom e venni arra, hogy az alkalmazásokat a mikro SD kártyára telepítse, ne a belső tárhelyre?
Illetve ha a Telekomtól van, ők raktak-e rá simlockot?
Köszönöm előre is, ha tud valaki segíteni.
-
tony7
tag
Azt szeretném kérdezni , hogy anyukámnak van egy ilyen lte verziós tabletje és ha az én multi sim kártyámat bele raknám akkor be lehetne a tableten állítani , hogy a hanghívásaim ,üzeneteim ne jelentkezzenek a tableten? Vagy ezt csak egy hot spottal tudnám kivédeni?
-
kokokka
addikt
válasz
Sgt. Chris #320 üzenetére
Azt próbáltad ami oda van írva?
-
Sgt. Chris
aktív tag
Üdv Mindenki! HELP Me! :-)
6 éves srácom tabletje (Mediapad T3 10") a csatolt képernyőt produkálja pár napja. Nem értem mit szeretne, vírusra gyanakodtam, de aztán kiderült, hogy az oldal, amire a link mutat a Huawei oldala...az EMUI 10.1-et reklámozza, ami jó dolog de a tabletemen még 5.1.3 EMUI van, az Android pedig 7.0-ás... Mit kelle csinálnom, hogy eltűnjön ez a nyitóoldal, mert a srác így nem tud vele mit kezdeni...
-
norberto9
aktív tag
Sziasztok. Honnan tudok letölteni új témákat?
-
m4rk.89
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Huawei Mediapad T3 10 tabletem, de sajnos folyamatosan újraindul magától, még akkor is ha nincs semmilyen plusz alkalmazás megnyitva.
2017-es itthoni vásárlás és AGS-W09 típus csak Wifin használva.
Töltőn és töltő nélkül is csinálja.
A problémát produkálta több 7-es és 8-as Android verzióval is.Tudnátok segíteni mi lehet a baj?
-
ot93
senior tag
válasz
Anita0111 #314 üzenetére
a kikapcs gombot nyomd 15mp-ig, az a reset
de lehet, hogy mostanra már be is kapcsolt. Amúgy valóban igaz amit trobi28 ír, hogy ha nagyon lemerül, akkor egy ideig képernyő sem feltétlen villan fel. Bár nálad elvileg nem ez van, mert a logó bejön. Viszont ha minden ok, akkor a töltés ikonnak is meg kéne jelennie.
amúgy számomra fura lenne, ha tényleg le merült volna, mert 50-60%-os töltöttség körül szoktak a telefonok, tab-ok lenni. Fura is lenne, hogy mire odaér a vásárlóhoz, lemerül az akksi aztán talán még károsodik is, mert az egy dolog, hogy az elektronika egy idő után le is tilt, de az akku még állásában is merülhet.
-
Anita0111
friss újonc
Sziasztok! Vettem egy huawei mediatab t310- es táblagépet. Mikor kivettem a dobozából és beakartam kapcsolni nemlehetett. Mikor töltőre raktam akkor a logó bejött és rezzent egyet, és azóta is csak eddig jut el úgy,hogy hozzá sem nyúlok és folyamatosan ezt csinálja. Nem kapcsol be csak rezzen egyet és a logót mutatja. Próbáltam a gombokat egyszerre lenyomni de semmi. Tudna valaki segíteni? Köszi előre is 🙂
-
kokokka
addikt
Én nem használom GPS-re, arra ott a telefonom. Viszont használtam minden másra amíg én kezeltem, akkor se volt vele soha semmi gondom. Nem néztem rajta 4K-t, nem torrenteztem vele hisz ilyenekre használhatatlan is lenne. De a mindennapokban tökéletesen megállja a helyét mind a mai napig. Nem fagy, nem omlik össze, a helyén kezelve a tabletet tökéletesen teszi a dolgát. Sőt, anyunak is ugyan ilyen van, ő is azon csinál mindent. Kezdem azt hinni, hogy kifogtál egy rossz példányt, vagy egyszerűen csak kéne már neki egy reset...
-
trobi28
addikt
Bevallom őszintén, hogy túloztam, mert navigációra is épp hogy használható. A Vaze nehezen indul el, bizonyos időközönként kilép, szóval a “hibátlan” működés nem igaz rá. Én 50 ezerért vettem, és csak azért ezt választottam, mert jó a fényereje a kijelzőnek, így kocsiban erős napsütésben is jól látható. Ezt az egy pozitívumot tudom felhozni mellette, a negatívumot napestig sorolhatnám.
Hangsúlyozom, hogy ez az én tapasztalatom, örülök neki ha valakinek kielégíti az igényeit és meg van elégedve vele
Én keresem az utódját és hamarosan megy a levesbe -
kokokka
addikt
Nekem így sincs semmi. Az emui is csak 5. valahányas. Nem mintha számítana, mert a feleségemnek így is tökéletesen megfelel mindenre, amir kell neki. És én sem értek egyet trobi28-al : egyáltaán nem csak GPS-re jó. Ráadásul az az eszköz, amin hibátlanul, akadás- és tévedésmentesen fur egy GPS, az főleg nem csak arra jó. Persze nem erőmű...
-
ot93
senior tag
Na, nekem jött frissítés
(8"-os)
2019. Augusztus 1-es biztonsági frissítés, KOB-W09C100B292
Rányomva a "frissítések keresése" gombra nem jött be, de a három pöttyre katt aztán "legfrissebb teljes csomag letöltése" és erre telepített egy frissítést.Ja és szerintem a sebessége annyira nem rossz, hogy csak navira lenne jó. Böngészre is megfelelő vagy filmet nézni.
-
trobi28
addikt
Nekem 10-es van, de nem frissül, 7-en ragadt
-
ot93
senior tag
melyik verziót vetted? csak, hogy android 8-at telepített magára.
itt a topicban a 10-es méretről olvastam ilyent, hogy frissített, a többi méret tudomásom szerint maradt android 7-en. Ezt amúgy nem is értem
jó, mondjuk a 7"-os gyengébb, de a 8"-os az hardverileg szinte teljesen megegyezik a 10-essel...
-
norberto9
aktív tag
Ma megérkezett...Eddig tetszik.A kijelzőtől nem estem hasra,de hát HD felbontás,kb ezt vártam.Frissített is EMUI 8-ra és Android 8-ra.Szóval szerintem jól megleszünk.A böngészőben felajánlott valami beállítást amire már nem emlékszem hogy mi volt,és tényleg azzal még gyorsabb lett a Chrome...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Revolut
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Gyúrósok ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- OLED monitor topic
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- iPad Air 6 11" 128GB Cellular Újszerű/2025.10.04.Apple Gar./Akku 100%/p4200/
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P30 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest