Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
oda főként csak pc-n szoktam belépni, tableten csak a messenger van fent, az megy rendesen. Illetve néhanapján böngészőben szoktam belépni a facebook-ra tableten, hát ott nem épp fürge, de hát azt tableten nem is ott kéne nézni... de amúgy használható úgy is.
amúgy a facebook meg messenger párost mindenhonnan letörlöm ahová nem kell, mert szerintem elég előforrásigényes és visszafoghatja a rendszert. De persze nem jelenti azt, hogy egyből használhatatlan, "nagyon lassú már az egész, tetű lassú" lesz.szerintem valami más gond lehet. csak fura, hogy a hard reset sem segít.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető.
- Panasonic Toughbook Cf H2 - Ütésálló tablet.- Erős fényerővel - Több darab
- iPad 10th gen (2022) - Silver - 64GB - WiFi - BONTATLAN
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Új - Apple iPad mini 7.gen 2024 Wi-Fi 128GB Purple/Blue/Space Gray - Bontatlan
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest