Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi belépő szinten
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
juhaszroli #194 üzenetére
Nem tudom mennyire általános annál a fajtánál, de általában nem jelent problémát, ha nem túl hangosan csinálja, illetve nem melegszik.
Ahogy említetted más készülékhez is adtak már ilyen "zúgó" töltőt gyárilag. Jellemzően kialakítási, tervezési hiba állhat mögötte. Pl. belül a leszorító csavarok rögzítési módja. Valamint lehet egyedi is, de amíg nincs komolyabb tünet szerint ne foglalkozz vele.
Nem tudom már, hogy az enyém zúg -e, mert nem a gyári töltőfejet használom.
-
törölt tag
válasz
Tomessz85 #196 üzenetére
Elméletben Snapdragon 425 támogatja a QC 2.0 gyorstöltést is. Tehát ha csak nincs nagyon leszabályozva, akkor a sima 2 amperes töltőkkel is gyorsabban kellene töltenie. Rá kell mérni vagy ki kell olvasni egy Play -ről letöltött applikációval.
Jelen esetben a T3 10 LTE miatt írom (ami nekem van), amihez szintén vicces az 1 amperes fej.
#198:
Az simán lehet. Kínai "tucattöltők" között simán lehet olyan, ami nem valós paraméterek szerint működik. Némelyik csak 0.4-0.5 körül tölt. -
Tomessz85
tag
Jogos a kérdés, nem mértem le. Szimplán amikor szembesültem a gyári töltő teljesítményével egyből cseréltem, mivel a másik tényleg elfekvőben volt. Szerintem gyorsabban kellene neki ,hozzá nem értőként nem látom logikusnak ,hogy le lenne korlátozva ,hogy 2A esetén is csak 1A teljesítménnyel töltődjön.
A mobilok esetében is egyből érezni ,hogy milyen teljesítményű töltőfej küldi az elektronokat , töltési időben nagyon látszik.
Sőt tovább megyek egyszer sikerült olyan autóstöltőfejet kifognom ami az 1 A teljesítményt sem volt képes leadni , így nem töltődött semmit a telefon , merült folyamatosan.
-
Tomessz85
tag
válasz
#86973952 #193 üzenetére
Szia !
Köszönöm a választ, nekem telekomos van.
Néztem igen ,hogy nem egy friss darab sem a készülék sem a szoftver, P20 pro a telefonom és ott 9.0-ás az EMUI.Tehát nekem is SIM-es van.
Azért azt nagyon durvának találtam ,hogy gyárilag 1A -es töltőfejet voltak képesek mellé csomagolni.
Szerencsére volt otthon elfekvőben egy 2A -es samsung. -
ot93
senior tag
válasz
juhaszroli #194 üzenetére
1) nem értek annyira hozzá, de szerintem az normális. Nekem töltőim töltés közben szoktak ciripelni, igaz, csak bizonyos áramerősség mellett... pl. ha már a töltés végéhez közeledik és már csak kicsi árammal tölt.
2) erre egyértelműen azt tudom mondani, hogy a 2A-es töltővel is csak 1A-rel fog tölteni --> akkunak nem lesz baja, töltésidő is ugyanannyi marad...
-
juhaszroli
tag
Sziasztok!
Most vettem egy T3 8" készüléket. Minden rendben, viszont a töltő adapter áram alatt, és onnan kihúzva pár percig halk, ciripelő hangot, zúgást ad. Korábban volt egy LG tabnál hasonló, évekig nem volt gond vele, de inkább megkérdezném, hogy ez normális? Tab nem melegszik, és az adapter is csak langyos töltés közben. Vigyem vissza cserére, vagy nem kell aggódni?
Másik kérdés, a gyári töltő 1A, lesz baja az akksinak, ha veszek egy 2A-s töltőt? Kicsit lassan tölt.
Köszönöm!
-
törölt tag
válasz
Tomessz85 #191 üzenetére
Ez elég fajta specifikus kérdés, mert nem mindegy melyik fajta és honnan van a készülék. Szolgáltatói ROM -oknál is lehet eltérés.
Egyébként ne számíts sok mindenre főverzió frissítés terén. Nekem 10 colos 4G verzió van a Vodától. B280 a build, 5.1.3 EMUI és 7.0 droid.
-
Tomessz85
tag
Sziasztok !
Mai nappal én is beléptem a tulajok körébe.
Érdeklődnék ,hogy frissítések terén mire lehet számítani ? Mia legutolsó fő verzió amit még megkapott , megkap a tablet ? SIM kártyás verzió van...Hasznos tanácsok , alkalmazások ?
Igazából csak youtube, netezés és alapjátékokra lesz majd használva. -
Skillet
addikt
otthoni megosztás. 2 telefon is gond nélkül látja és csatlakozik (ES file explorer), a mediapad T3 8 viszont nem.
megtalálja, de nem csatlakozik. sikertelen bejelentkezés. van tipp, hogy mit kell átállítani? én kifogytam. -
törölt tag
válasz
VANESSZA1 #178 üzenetére
Play -ről feltehető IGO -ról van szó, akkor feltételezem igen. Én most nem vagyok otthon, így nem tudom kipróbálni. Nincs nálam a gép. Ki kell próbálni.
Egyébként nekem is 10 -es van, 4G verzióban.
IGO Szülinapp -ról van szó, akkor nem hiszem, hogy menni fog. Ott úgy emlékszem 7 col volt a megjelenítő korlát. Azt csak mókolással lehet megkerülni.
Én amúgy nem szeretem az offline navikat. Illetve IGO -t még általánosságban véve jól aktualizálják, de pesten azért akadnak időnként gondok. Meg ugye nincs benne friss forgalom adat.
Viszont feltételezem a tiéd wifi only, azért nézel offline térképet.
-
Stop & Go
csendes tag
válasz
VANESSZA1 #178 üzenetére
Gps van a tabban. Úgyhogy mennie kell. Én mondjuk más navigciós appot használok, de az mulodik úgyhogy az iGO nak is mennie kell.
A másik kerdesedre pedig a válasz egy app. Üsd be a Play áruházba, hogy ,, tarsa a kepernyot bekapcsolva". Toltsd le azt az appot es az beallitja a tabon hogy sose kapcsoljon ki. Ha pedig megegyszer rakattintasz az appra, akkor visszaáll eredeti állapotba a kijelző kikapcsolasanak ideje. Ugye azt meg beallitasokban tudod kezelni.
Amugy nekem is egy hete van meg a tab. Nekem is 9.6 col. Only wifi. Te mennyiert vetted? -
fpeter84
senior tag
Sziasztok!
Valaki próbálta már a MediaPad T3-at olyan USB HUB-al, ami egyszerre képes tölteni a tabletet és USB eszközöket csatlakoztatni hozzá? Kompatibilis az ilyen és hasonló kínai cuccokkal?
(lévén hogy a 8 és 10 ugyanaz az alap platform, így feltételezem ebből a szempontból egyformán viselkedhetnek, de konkrétan egy 8 colos modell kapcsán érdekelne)
-
Sziasztok,
Új Mediapad t3 10 tulaj vagyok. Előtte még sohase volt tabletem.
Szeretném megtudni, hogy iGO működik a gépen? Érdemes feltenni, és navigációként használni?Másik kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet azt beállítani, hogy egy program ( DJI GO 4) ha használva van, akkor az idő alatt amíg fut, ne lépjen alvó módba, és ne kapcsoljon ki a kijelző?
Köszönöm előre is
-
Kurjancs
újonc
Egyetlen apró problémám van a T3 10 változattal.
Az alvó mód nem állítható. A "Beállítások > Megjelenítés > Alvó mód" funkció szürke, és 30 másodpercre van fixre beállítva. Nem lehet módosítani.
Néha elég idegesítő amikor elsötétül a kijelző és csak a bekapcsoló gomb ismételt megnyomása segít.
Lehet rajta változtatni? -
zamator
újonc
Üdv! Külső wincsesztert tud kezelni ? Vagy marad a micro Sd ?
-
ot93
senior tag
válasz
#81733120 #166 üzenetére
szuper
közben eszembe jutott két apróbb jelenség (hiba?) a tab-al kapcsolatban. mindegyiket olvastam máshol is, ezért gondoltam itt is beszélhetnénk erről. Kinek vannnak az alábbi "hibák" a tabletjén?
1. ha törlünk pl. egy nagyobb fájlt, akkor a helyet csak sokára, vagy újraindítás után jelzi szabadnak.... ezzel én rendszeresen találkozok.
2. a t3 8.0 esetén nálam a legkisebb hangerő is hangos sok esetben... habár ritkán használom a hangszóróját, mert vagy fülhallagtóval vagy fejlhallgatóval hallgatom. Nektek van ilyen probléma?Előbbi nem igazán nagy probléma, a másik már kissé, de azzal is együtt lehet élni
én igazából már rég megszoktam, ha halkan akarok valamit hallgatni, akkor fejhallgató ...
-
törölt tag
Topik összefoglaló kint van!
-
sonny007
tag
Szia. Nem tudom. Itthon ebből a fajta tabletből 2db van. Mind a kettő ugyan az a szín és töltő is van hozzá, így ha töltve vannak lehet, hogy nem kimondottan a saját töltőjével rakjuk fel. Mert amikor cseréljük a 2 tablet töltőt akkor a másikkal gond nélkül töltődnek. (Tehát ha a 2 tablet töltője fel van cserélve). Ez nekünk már nem az első ilyen eset volt 3.-4. eset, hogy reggelre nem töltődött fel.
Ezért érdeklődök, hogy valakinek volt-e már hasonló problémája
Köszönöm, ezt a program használati dolgot megnézem hátha összejön.
Bár wifi,bluetooth mindig ki van kapcsolva. Viszont gyerekek használják őket játékra, videó nézésre így ezt se tartom kizártnakSzerk: Viszont reggel ahogy felcseréltem a töltőket a tableteknél gond nélkül pár perc alatt feltöltötte teljesen. Így jut eszembe nem biztos, hogy a háttérben futó programokkal vannak bajok.
-
ot93
senior tag
válasz
#81733120 #163 üzenetére
Áá értem.
sonny007 amúgy ja, erre is gondoltam, mert van néhány alkalmazás ami rámenősebb és futva marad... Egyszer pl. egy seb. mérő alkalmazással volt ilyen, utána persze ment a tiltó listára. Így már a képernyő lezárása után nem futhat tovább csak ha megnyitom. Ha valamelyik alkalmazás jobban fogyaszt, akkor azt az akkumulátor beállításoknál meg tudod nézni még be is tudod állítani, hogy ne futhasson tovább lezárt képernyő esetén...
-
törölt tag
Esetleg egy app hibája is lehet, ami folyamatosan fut/futott a háttérben. Bár ezt kétlem, az EMUI elég agresszív a háttérben futó appok terén.
(Kilövi mind'.)
Azt bármelyik topiknak lehet, ami általában jobban pörög. Már elküldtem az egyik Topikgazdának, ha megfelel lehet alkalmazzák is.
-
sonny007
tag
Sziasztok. Érdeklődök, hogy valaki járt már úgy, hogy feldugta a tabletet töltőre, fent a kis értesítési fény világít is, hogy töltődik viszont hiába volt fent egy éjszaka nem töltődött fel teljesen?
Előre is köszönöm a segítséget. -
törölt tag
Akit érdekel, csináltam egy kis összefoglalós topikot. [link]
Ötleteket szívesen várok privátba, amit be lehetne írni.Esetleg egy topik-összefoglalót összedobjak?
-
törölt tag
Lassan egy hete (?) használom a tokot, perfect.
-
ot93
senior tag
válasz
TheSaurus62 #154 üzenetére
Ez esetben ez még érdekesebb...
ugyanis nekem 50% alatt nem engedi elindítani a frissítési folyamatot. Éppen ezért, hogy le nem merüljön közben.
-
ot93
senior tag
válasz
TheSaurus62 #150 üzenetére
Érdekes. És most mi miatt kellett resetelni? Megint valami diák miatt?
Őszintén szólva nemtom mi lehet a megoldás, ilyesmit nem is hallottam mégJamesFinn
Elméletileg lehet, mert láttam már ezt a funkciót a tabon. De most így hirtelen nem találom
Viszont az otg képesség az biztos. Tehát ha pl. pendrive-ot akarsz rádugni, az megy.kbyte1024
Halottam olyant, hogy várható, de én csak kicsi esélyt látok rá. Remélemjük, hogy lesz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- Villanyszerelés
- EA Sports WRC '23
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i7-G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest