Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen monitort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Kérsz egy pohár hardverbólét?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Most kezdtem el használni a Brave böngészőt az asztali gépemen és lenne rögtön két kérdésem. Az egyik hogy ha bele kattintok az url sávban, pl. a firefox (amit eddig használtam) rögtön kinyitott egy listát a gyakran használt url-ek listáját amire simán csak rákattintottam és megjelent az oldal. Viszont ebbe a Brave böngészőbe ha a felső url sávba kattintok, nem jelenik meg semmi, kikell törölni az adott linket és kézzel elkezdeni bepötyögni, ez így kicsit kényelmetlen nekem. Nem lehet valahogy előcsalogatni azt az opciót, hogy ha az url sávba kattintok, akkor behozza a gyakran látogatott oldalak listáját?
Másik kérdésem hogy ha csinálok profilt, akkor a böngésző beállításait is elmenti a felhőbe, ha netán újra telepítem a gépet? Vagy hogyan tudom a jelenlegi beállításokat lementeni? (Könyvjelzőket is bele értve és a böngésző beállításait)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos autók - motorok
- Milyen notebookot vegyek?
- Nintendo 3DS és DS topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kés topik
- BMW topik
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
- Update 02.18. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4360, 100% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest