Hirdetés
- CES 2026: igazi mindenes a Lenovo legújabb, 4K-s QD-OLED monitora
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
- Beépített hangszórót is kapott az MSI legfrissebb mini PC-je
- CES 2026: egy ponton világelső lett a Micron új SSD-családja
- Alaposan helyretette az AI ellenzőit az NVIDIA vezetője
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norby86
őstag
Sziasztok!
Most kezdtem el használni a Brave böngészőt az asztali gépemen és lenne rögtön két kérdésem. Az egyik hogy ha bele kattintok az url sávban, pl. a firefox (amit eddig használtam) rögtön kinyitott egy listát a gyakran használt url-ek listáját amire simán csak rákattintottam és megjelent az oldal. Viszont ebbe a Brave böngészőbe ha a felső url sávba kattintok, nem jelenik meg semmi, kikell törölni az adott linket és kézzel elkezdeni bepötyögni, ez így kicsit kényelmetlen nekem. Nem lehet valahogy előcsalogatni azt az opciót, hogy ha az url sávba kattintok, akkor behozza a gyakran látogatott oldalak listáját?
Másik kérdésem hogy ha csinálok profilt, akkor a böngésző beállításait is elmenti a felhőbe, ha netán újra telepítem a gépet? Vagy hogyan tudom a jelenlegi beállításokat lementeni? (Könyvjelzőket is bele értve és a böngésző beállításait)
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3630
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Gembird Fornax 500 DeepCool 400W
- BESZÁMÍTÁS! Huawei Watch 4 Pro eSIM okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest