Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Milyen monitort vegyek?
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- Fujifilm X
- Milyen széket vegyek?
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubee82
őstag
Nem para, ez kisse mas tema, nem a szokasos kripto. Ehhez eleg a telod es hogy 24 orankent elinditsd a banyaszast. Nyugodtan kiloheted az appot utana, nem szopja le az akksit meg nem lassitja be a telot. Gyakorlatilag olyan, mintha nem is lenne. Egyelore meg teszt fazisban van a projekt, nincs kvazi atkonvertalhato erteke a Pi-nek, de szepen haladnak vele. Ami meg egyedi, hogy epithetsz magadnak egy csapatot, ami meghivasos alapon tortenik es minel tobben vagytok egy korben, annal tobbet termelsz adott idoegyseg alatt. De csak akkor, ha mindenki termel. Szintek is vannak ebbol a szempontbol. Ha valaki elfelejti beinditani a banyaszast, akkor te azt a pluszt elveszited. Bovebb info: [link]
En semmilyen mas kriptoval nem foglalkozok, ezzel is csak azert mert nem zavar semmit es senkit. A BAT meg elmehet a picsuba
Vegignyalaztam a kozossegi forumot, eleg gyakori jelenseg az, ami nalam is van. Egyelore meg nem lattam ra erdemi megoldast. Konkretan nalam azt mutatja, hogy 0 reklam jott iranyomba, ami minden csak nem igaz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B760 i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD Asus ROG RTX 3090 24GB Zalman Z1 1000W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4089
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vegignyalaztam a kozossegi forumot, eleg gyakori jelenseg az, ami nalam is van. Egyelore meg nem lattam ra erdemi megoldast. Konkretan nalam azt mutatja, hogy 0 reklam jott iranyomba, ami minden csak nem igaz.