Új hozzászólás Aktív témák
-
köszönöm ez tartalmasvolt!!! A vgaa 8800gt vagy gts512lesz. ezt még nemtudom majd meglátjuk h alakulnak az árak. Alaplapot végképp nemtudom, várok valami jobbra.
A proci valamelyik 8as c2d lesz. A táp szerintem jo lesz ott ahol van. Ugyis egy márkás lesz. Ez afféle tartalék itthon. A vga ventis hütés nem hangos, azért cseréltem le mert a zalman passziv feltartotta a fedlapot. Plirozni festeni fogok majd, csak majd a végére hagyom.
Egyenlőre most egy előlapipanel+ egy slim dvd író beszerzésén vagyok mert ez a legfontosabb a hátlap megcsinálásán kivül!!! Gammer gép lesz nem igazán használom majd htpcnek. De az Imon softvere nekem tökéletes. Meg még szereznemkell 2db ledet ami passzol az elejébe mert a mostanit csak átdugtam a lukakon. Ja meg az infra érzékelőt lekell forrasztanom mert most nincsen jo helyen de ez gyerekjáték lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- World of Tanks - MMO
- TCL LCD és LED TV-k
- Windows 11
- Samsung LCD és LED TV-k
- Formula-1
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Autós topik
- További aktív témák...
- EVGA SuperNOVA 850 GA 850W 80 PLUS Gold Fully Modular
- ALPENFÖHN MATTERHORN Black Rev. C - processzor hűtő!
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel - LGA1700-hoz is!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEKETE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest