Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wrox
őstag
A lényeg, hogy nem akarok semmit venni, a meglévő cuccaimat akarom használni. (csak porosodik a sarokban
)
Egyedül egy soros Infra vevőt csinálok, de az pár száz forint. Gondoltam a hifi vevőjének a helyére beszerkesztem, a CD tálcához meg teszek egy írót.
Csak az a bajom, hogy nincs előttem, a Hifi váz, és nem tudom pontosan, hogy mi hogy fér el benne. Mivel az ATX-es lap kb 30x22 cm, ezért lehet hogy állítva az oldalához fér bele. A táp meg a másik oldalra. A hifi kijelzőhöz meg betenni egy 4x20-as LCD-t. (arról már álmodni sem merek, hogy esetleg a gyári kijelzőt használhatnám.)
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Google Chrome
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bluetooth hangszórók
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Zalman Alpha 36 processzor vízhűtés
- Lian Li HydroShift II 360 LCD /FANLESS/ GHS2LCD36W (593931)
- 0 perces COOLER MASTER MASTERBOX MB600L V2 TEMPERED GLASS eladó! SZÁMLA (a Te nevedre)! ÁRON ALUL!!!
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A! ÁRON ALUL!
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Xbox Ultimate előfizetések
- i7 Gamer konfig bővítési lehetőségekkel! - GARANCIÁVAL
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest