- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Home server / házi szerver építése
- 3D nyomtatás
- OnePlus Pad 3
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Oldmobil aktív tag válasz  tomi319

üzenetére tomi319

üzenetéreJó, nagyon sok kód van benne, könnyen tanítható is, nem is néz ki rosszul, makrózható, bár azt én nem próbáltam, egyetlen bajom van vele, hogy ami a navigáló gombok mellett van Exit gomb, az csak akkor viselkedik Exit-ként, ha valamilyen előre beprogramozott készülék utasításkészletét használom. Tanítani viszont nem lehet rá, mert a távirányító saját menüjében is Exit-ként működik, de ezt mondjuk írja is a használatija. Nekem viszont két olyan készülékem is van, amit tanítani kellene (T-home iptv táv, és Xbox táv) ahol fontos lenne, hogy menjen az Exit funkció is. 
 Ha kell valakinek 1000-ért odaadom, gyakorlatilag használatlan, dobozában, leírásokkal, tokkal vonóval.
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair HX1200 1200W Platinum Moduláris Tápegység
- Silverstone SX1000 1000W Platinum SFX Moduláris Tápegység
- be quiet! Dark Power 12 1000W TITANIUM - Garancia 2032.08.31
- Arctic Liquid Freezer III 360 A-RGB Black/ új, bontatlan/ ingyen foxpost/ 3 év garancia
- ASUS ROG RYUJIN III 360 ARGB EXTREME - 6 év Alza garancia - 2031.04.18.
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3733, 91% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő