Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Pontosan, nem erre van
Ha nem NAS-nak vagy szervernek használja, hanem asztali gépnek, akkor tegyen bele egy vga-t.Ma este megpróbálom én is összehozni ezt az alacsony fordulatszámot, csak még nem tudom hogyan fogom összehozni
A RAID mód sem segített egyelőre, legalábbis amikor több HDD volt benn egyszerre akkor nem ment lejjebb. Hangosnak még 29%-on sem hangos szerintem, de nyilván jobb lenne ha minél halkabb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Ha nem NAS-nak vagy szervernek használja, hanem asztali gépnek, akkor tegyen bele egy vga-t.
A RAID mód sem segített egyelőre, legalábbis amikor több HDD volt benn egyszerre akkor nem ment lejjebb. Hangosnak még 29%-on sem hangos szerintem, de nyilván jobb lenne ha minél halkabb lenne.