Hirdetés
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Gabesz84
üzenetére
Ó bárcsak ilyen egyszerű lenne. Olyan ez a gép mint egy problémás feleség

Nálam ugyanez volt, szanaszét túrtam miatta a netet, több dolog is okozhatja. A következőket tudom tanácsolni:
- Húzz le minden USB eszközt, és ha van benne SD kártya, szedd ki. Nagyon háklis rá, nekem bármilyen más gépben teljesen jól műkődő 16GB-s Kingston pendrive okozott hasonlót mint nálad, bár az ILO-ba be tudtam lépni, de az intelligent prov. nem ment, és sehonnét nem tudott a gép bootolni (se usb, se disk, se virtual media), miközben a pendrive üres volt (dd-vel gyalultam)
- Vedd ki az elemet, várj egy kicsit, tedd vissza.
- Az alaplapi dip kapcsolóval reseteld az nvram-ot (https://content.etilize.com/User-Manual/1031708821.pdf -> 72. oldal)
- Ha egyszer bejutsz az ILO-ba, töröld ki a health logot, brutál nagyra meg tud hízni, ez is okozhat mindenféle problémát.
- Megpróbálhatod az általad is említett formázást linux alól.Ha ezek egyike sem segít, akkor elképzelhető, hogy tényleg az NVRAM kotlott meg.
-
PpenoO
őstag
válasz
Gabesz84
üzenetére
Nem tudom ugrott vagy sem. Nem hangos, 20% körül lehet. Használtam így raid0 single array modeban illetve most Ahciban. Azt vártam, higy ahciban hangosabb lesz de kb ugyanannyi mert 4-6 fokkal hidegebb a cpu. Hogy ez a win10nek (win7 volt raid0ban) vagy az ahci modenak köszönhető nem tudom de simán elviselhető a hangja (nappali tv alatt van egy fiókban).
Még annyi plusz infót megosztanék azokkal akik Raid0 single array/AHCI vagy AHCI/Raid0 single array moderól váltanak nem fognak adatot veszíteni akkor ha újrarakás elött kiveszik a vinyókat a helyükről és újratelepítés után rakják vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Angol nyelvű infók (BIOS, RAM lista, driverek, stb.)
- iMac 24" M1 tökéletes állpotban, dobozában
- Új, Gamer félgép - ASUS B860M-A WIFI + Intel Ultra 5 245KF + Patriot Viper 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- DDR5 Gamer PC - I5 12400f, RTX 3070, 16gb RAM
- Gamer PC - i5 11400f, RTX 2060 SUPER, 16gb RAM
- karcos Lenovo M920q Mini PC - Core i5 8500T - 16Gb ram - 256GB NVMe - számla + gar
- Silvercrest Rajztábla
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" HD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- HP Elitebook 735 G6 13 3 FHD Laptop AMD Ryzen 5 Pro 16 GB RAM 512GB SSD 6 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest