Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DopeBob

addikt

válasz bon #2193 üzenetére

Harmony nem jó, ahhoz nem adnak infra vevőt. Egyébként jó hogy mondod, mert van egy valahol, de évek óta nem használtam... talán 525-ös :F Lehet, hogy előásom, és megpróbálom majd beüzemelni.

Holnap végre összeáll a cuccos, Win7+XMBC lesz rajta nekem. Win7-hez találtam egy egy kis programot, ami engedélyez egyidejűleg több RDP kapcsolatot, így az XBMC szépen indulhat alapból, explorer helyett, ha meg valamit turkálni kell a gépen, akkor arra van másik felhasználó. Illetve ez nekem a "játszótér" egy csomó Virtuális Gép van rajta, minden féléket kipróbálni.

A rendszer maga SSD-n van, hogy gyorsan elinduljon. A letöltések egy notebook vinyóra mennek, így a 3,5" merevlemezek az idő nagy részében kikapcsolva maradhatnak. (2x 640GB Samsung F1, Raid0-ban, itt laknak a VM-ek, így egész érlemesen lehet dolgozni velük, plusz van egy Samsung EcoGreen 2TB adattárolásra, letöltésekre pedig egyenlőre egy 80GB-os 4500RPM-es notebook HDD)

A gép nem megy éjjel nappal, úgy lett beállítva, hogy kb akkor legyen bekapcsolt állapotban, ha otthon vagyunk. Hétköznap kb 17h-kor kapcsol be, és 24h-kor ki, hétvégén pedig 8h-kor indul, és szintén 24h-kor kapcsol ki. Távolról is el lehet érni, RDP-vel is, illetve távolról is be lehet kapcsolni, ha kellene valamiért (WoL)

Honap megjön a távirányító, a vga, és valamikor jövő év elején még a hangkártya, aztán kész is van minden! :-)

• radi8tor

MODERÁTOR

válasz bon #2193 üzenetére

Persze, de az nem egy árkategória.
    Majd kanyarodjunk vissza a topic témájához. :R

Új hozzászólás Aktív témák