- A Solidigm elhagyja a végfelhasználókat célzó SSD-k piacát
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ékszíj
csendes tag
válasz SZIGMA #46421 üzenetére
Hú, nagyon köszönöm a válaszod!!
Jó alaposan magamba kellett szállni, sajnos a gép megtáltosodása kábé 20 percig tartott, azóta megint vacak. Szóval kár volt itt örvendezni előre. Hogy is mondják? Ne igyunk előre a medve bőrére.
Egy fura dolog van, hogy az időt már nem állítja vissza 1980-ra. Haha.
A válaszod alapján most majd még megnézegetem, hogy milyen lehetőségek vannak, valami miatt nagyon ragaszkodom ehhez a laptophoz.
(Bezzeg egy szegény dell laptop áldozatául esett a szerelői munkásságomnak. )
-
ékszíj
csendes tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
Képzeljétek el, jogtiszta windows8-at tettünk rá és teljesen jól működik.[ Szerkesztve ]
-
ékszíj
csendes tag
válasz ékszíj #46399 üzenetére
Meghánytam-vettem. Nem reménykedem. A szervizesek tényleg jól becsaptak, nyilván az lett volna az alap, hogy újrahúzzák a gépet és feltelepítenek rá egy (jogtiszta) windows-t. Elkérnek max. még pár ezer forintot.
Most már asszem annyiban hagyom, nem írtam eddig, de van egy olyan probléma is, hogy amikor kihúzom a konnektorból, és aztán újra visszadugom a konnektorba, a dátum mindig 1980-ra áll. Bár ez lehet, hogy normális, mert nincs aksija. Csak tápról megy.[ Szerkesztve ]
-
ékszíj
csendes tag
válasz Sefter #46390 üzenetére
Köszönöm! Ezt írta nekem: "... felajánlottam az operációs rendszer újra telepítését térítésmentesen, amennyiben az ahhoz szükséges jogtiszta telepítő médiát biztosítani tudja, így a törvénysértő állapot megszüntetésre kerül, valamint az eszköz rendeltetésszerű használatra alkalmas lesz."
Ja, adatvesztés nem lesz, nincs rajta semmi.[ Szerkesztve ]
-
ékszíj
csendes tag
válasz SZIGMA #46379 üzenetére
Köszönöm! A képernyőmentésekből asszem látod a kérdéseidre a választ.
Jól írtam, a cpu-t és a ram-ot mutatják a kis körök.
Felteszem, hogy amit javasolsz (új vinyó), ezzel az erővel egy új laptopot is vehetek (mármint használtat).
De hogy a pénzt hogy fogom kiverni a fickóból? -
-
ékszíj
csendes tag
Sziasztok!
Egy elég régi (2007-es) hp 530-as laptopot elvittem egy laptop szervizbe, probléma: nagyon lassú volt. Megnézték, hogy hardveresen rendben van-e, igen, ezek után kitisztították és legomboltak rólam 15 ezret. A laptop tök ugyanolyan lassú.
Most a szerviz vezetőjével megy a vita, hogy most mi a teendő, szerinte ha nem jogtiszta szoftver volt rajta (nem tudom, mivel ajándékba kaptam), akkor jogtisztát kell tenni rá és minden oké lesz.
Megpróbálok teszt képernyőmentést mellékelni.
Kérdésem: jogtiszta szoftver tényleg segíteni fog-e?
Még annyi, hogy cpu és ram kis kijelzőkön látszik a képernyőn, a ram folyamatosan 80-90 százalékon van.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Path of Exile 2
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- 2 billió dollárt hozott a tavalyi év az NVIDIA-nak
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új MSI CYBORG 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Zsír Acer Nitro V16 Gamer Tervező Laptop 16" -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD+ 165Hz
- Lenovo ThinkPad X280 Kicsi, könnyű, erős!
- Csere-Beszámítás!Garancia: 2027.12 Acer Nitro V 15-51 / I5 13420 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 512GB SSD!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% AMD Ryzen 7 7435HS 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest