Hirdetés
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- SONY LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hangkártya probléma
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakeee82
aktív tag
válasz
2Bálint #8158 üzenetére
Ez nem telepítős progi.
Benne van egy usage.txt nevű fájl, ott van leírva mit és hogyan.
Egy xml fájlba kell beleírni a dolgokat amit a program az exe-re kattintás után futtat a legközelebbi rendszer restart után. Sokaknak működött, de sajnos Win7-el nem megy.Ez az egyetlen progi ami műkszik ezzel a procival.
-
sakeee82
aktív tag
válasz
2Bálint #8147 üzenetére
Innen lehet leszedni:
http://sourceforge.net/projects/pumastatectrl/
Ha sikerülne valahogy működésre bírnod, mindenképpen írd meg. Bár nálam a WinSeven miatt lehet, hogy nem is menne.
Én most azt csinálom, hogy az energiagazdálkodásba visszavettem a proci teljesítményét 60%-ra, így is képes volt mondjuk 85 fokra pl Call of Duty alatt, de amúgy alapban torrent, zene, net, msn mellett nem éri el a 60 fokot. Valamivel lassabb így a gép, de amíg nincs hűtőpadom jó ez! HD filmekkel 62 fok környékén van, akkor már bekapcsol a zajkeltője. -
sakeee82
aktív tag
válasz
2Bálint #7869 üzenetére
Találtam megoldást a melegedés csökkentésére.
Nem tom Vistával és Xp-vel van-e ilyen lehetőség, de Win7-alatt az energiagazdálkodáson belül be tudtam állítani, hogy a proci maximum terhelésnél csak az 50%-át használja fel az erejének, így nyertem kb 8-10 fokot max terhelésnél.
Játék alatt még a 60 fokot sem érte el a procihő.
Netezés,msn,zene,torrent és 55 fok alatti a cpu hő! Igaz így nem használom ki a proci erejét, de ha nem játszom annyit, minek 2 ghz.. -
sakeee82
aktív tag
válasz
2Bálint #7855 üzenetére
Oh kellemetlen. Még, jó hogy van ügyfélszolgálat...
Az enyémnek az elmúlt 3,5 hónapban még semmi baja nem volt! De ami késik...Ha xp vagy vista van fenn nálad, akkor a Puma State Control nevű progival lehet a Griffin magos amd-ket under-voltingolni, és nekünk ugye az van. Sajnos nem tudom, hogy kell használni, mert kicsit érdekes a használata, de a lehetőség adott
-
sakeee82
aktív tag
-
sakeee82
aktív tag
válasz
2Bálint #7802 üzenetére
Most beszéltem a Hp magyarországi vevőszolgálatával.
A gépre valóban 2 év garancia van, vagyis ha az enyém lejár 2009.11.19-én, akkor az eredeti számláról készített másolat(ezen rajta van a gép termékszáma), vagy a garancia levél másolatának elfaxolás bizonyítja, hogy 2 évig, gyári pick up&return garania van.De emellett javasolta, hogy az Euronicsal tisztázni kellene a dolgot. Ez majd az előző tulajra vár, de elvileg a számla bizonyító erejű vagyis a 2 év garancia érvényesíthető vele.
-
Jégkokó
veterán
válasz
2Bálint #7798 üzenetére
Rosszul tudják a HP 2 év garanciát vállal rá, ami háztól házig tart, tehát kijön a futár hozzád elviszi a notit, majd ha megcsinálták akkor ugyan ugy egy futár hozza vissza hozzád.Ha pedig a papírom az 1 év van be x ve, akkor nyugodt lehetsz mert tuti hogy az van elcseszve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Ingatlanos topic!
- Villanyszerelés
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- További aktív témák...
- HP(Játékra is)15,6"FullHd IPS,core i5 1135G7,Iris Xᵉ+MX350 VGA,16-32GB RAM/nVme SSD,Újszerű állapot
- Thinkpad L13 Yoga Gen4 13.3" FHD+ IPS érintő Ryzen 7 PRO 7730U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- MSI Cyborg 15 A13VF-836
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Intel Core i7-9700 CPU, processzor (SRG13)- Számla, garancia
- Samsung Galaxy Watch 7 40mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest