- Bluetooth hangszórók
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bemutatkoztak a Raijintek "platinás" Ampere II tápjai
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Asztali gép vásárlás segítség.500e körül
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
Hmm, ez a helyszín-dolog nem ám akkora hülyeség, mint aminek látszik. Asztali gép, lakótelepi földeletlen konnektorba dugva. Ha a szomszéd a ház előtt indította a Wartburgot, a gép bekapcsolt magától. Baszki, mire rájöttem...
Most nem tudom megkérdezni, de mintha azt mondta volna a gazdája, hogy csak hálózatról táplálva tapasztalta, akkuról nem. Bár ez nem lesz egyszerű, kb. 2 óra akkuidő mindössze, és van hogy napokig sincs jelenség, úgyhogy ezt nem lesz könnyű kifigyelni. -
marci85
csendes tag
Volt, mikor napokig semmi gond, máskor meg többször is egymás után. Az xp vezeték nélküli hálózatok ablakban sikerült kiakasztani
[link]
Itt tudsz olvasni róla, valszeg a te gépedet is érinti ez a tipushiba. Az alaplapcsere kb 2 hétig tartott, az első alkalommal csak biost frissítettek, de a gond nem oldódott meg. 2-jára már kicseréltékvinyón minden megmaradt, de a biztonság kedvéért a recovery dvdkről ujraraktam a gyári vistát
azóta nincs gond, kopp-kopp...
-
marci85
csendes tag
Hello! nekem is ugyanilyen gondom volt ezzel a típussal, véletlenszerű időpontokban omlott ossze, raktam rá xp-t is, ugyanúgy megmaradt a probléma. Szervízben először nem tudtak vele csinálni semmit, később már sikerült konkrétan "előcsalnom" a hibát: a hálózati kapcsolatok ablak megnyitása közben a wlan gombját nyomkodva mindig kifagyott.
Alaplapcsere oldotta meg a gondot. -
ABE
őstag
Fura vagy sem, nagyon szoftveres gondnak tűnik.
Sajnos a recovery partíciós telepítést nem ismerem, de az biztos, hogy a Vista nagyobb mint az XP. Viszont ezt a 13 Gb-ot "kicsit" soknak találom én is.
Az Sw_setup könyvtár a HP drivereit és programjait tartalmazza telepíthető formában, tehát nyugodtan írd ki és töröld le, mert a Windows nem fogja hiányolni.
-
ABE
őstag
Azt gondold végig, hogy amíg tökéletesen működött a rendszer, addig milyen programokat futtattál. Ha pl. akkor még nem volt fent a Skype, és az új verzióval nem fog fagyni, akkor ne aggódj, mert simán elképzelhető, hogy szoftveres gondja van a gépnek. Nekem anno Vista alatt az uTorrent egyik verziója okozott gondot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G614JZ Intel Core i9 13980HX/RTX 4080/32GB RAM/4TB SSD eladó remek áron
- MSI KATANA 17" Notebook! i7-13630H / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1 Tb SSD / 20 hónap GARANCIA
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3302
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest