- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Költséghatékonyságra törekszik a Patriot legújabb, PCI Express 4.0-s SSD-je
- Játékok futtatásán segít a legújabb GeForce driver gyorsjavítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
marci85
csendes tag
Volt, mikor napokig semmi gond, máskor meg többször is egymás után. Az xp vezeték nélküli hálózatok ablakban sikerült kiakasztani
[link]
Itt tudsz olvasni róla, valszeg a te gépedet is érinti ez a tipushiba. Az alaplapcsere kb 2 hétig tartott, az első alkalommal csak biost frissítettek, de a gond nem oldódott meg. 2-jára már kicserélték vinyón minden megmaradt, de a biztonság kedvéért a recovery dvdkről ujraraktam a gyári vistát azóta nincs gond, kopp-kopp... -
marci85
csendes tag
Hello! nekem is ugyanilyen gondom volt ezzel a típussal, véletlenszerű időpontokban omlott ossze, raktam rá xp-t is, ugyanúgy megmaradt a probléma. Szervízben először nem tudtak vele csinálni semmit, később már sikerült konkrétan "előcsalnom" a hibát: a hálózati kapcsolatok ablak megnyitása közben a wlan gombját nyomkodva mindig kifagyott.
Alaplapcsere oldotta meg a gondot. -
marci85
csendes tag
Sziasztok!
6715s típusú gépem pécsett adtam le a szervízben. Fölhívtam a hp központi ügyfélszolgálatot, ott azt mondták, hogy nem látnak rá, csak azokra a gépekre amiket a központi szervízben adtak le.
Van-e lehetőség, hogy gyáriszám és sorozatszám alapján online informálódjak?
köszi -
marci85
csendes tag
Sziasztok!
HPC 6720s típusról van valakinek tapasztalata? Kinézetben eléggé a pavilionra hajaz, vajon elég strapabíró?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS Zenbook 14X OLED UX5401 - Space edition - 145"2.8K 90Hz OLED érintő - i9-12900H - 32GB - 1TB -
- Új, makulátlan Asus TUF Gaming A15 FA507 (FA507NUR-LP005), Mecha szürke, 3 év garancia
- Lenovo Yoga Pro 7i Profi Ultrabook -30% 14,5 Brutális i7-13700H 14Mag 16/1TB Intel Iris Xe 2,5K 90Hz
- Lenovo LOQ 15irh8
- Bontatlan Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -30% Ryzen 7 7840HS 8Mag 32/1TB 2,5K RadeonT 780M 4GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest