Hirdetés
- iPad topik
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - Soundbar, soundplate, hangprojektor
 - Milyen videókártyát?
 - HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
 - Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Apple asztali gépek
 - Apple MacBook
 - Vezeték nélküli fejhallgatók

Új hozzászólás Aktív témák
- 

peterr85
tag
válasz

vizcsap

üzenetére
						Ilyen problémám nekem is volt már, akkor konkrétan a pendrive volt a ludas, néha elfelejtette érzékelni a gép, hogy bent van. Nálam megoldotta a problémát hogy mikor kiírta a hibát telepítés közben, kihúztam majd visszadugtam a pendrive-ot, visszamentem a telepítés elejére (de nem újraindítással!), és utána már jó volt.
 - 

SZIGMA
aktív tag
válasz

vizcsap

üzenetére
						Szia!
Ezt találtam hirtelen:
"Hi, first sorry for my English, I'm French 😊
I solved this problem one time.The problem is no USB drivers were found in the boot loader, into the windows installer.
What I did is put the hdd in another pc as second drive, I format it in ntfs, and downloaded Intel USB 3 drivers, I decompressed them on my hdd.
After mounting the hdd in my laptop, when windows installer told me that cd/dvd drive driver is missing I selected the drivers on the hdd.
I hope it can help"
Forrás:[link]
Amúgy egy GPT-s telepítőt még kipróbálnék, egyszer már szívatott egy gép, azt csak azzal tudtam megoldani.

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Minden, ami Unreal Engine
 - iPad topik
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
 - Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
 - Fejhallgatós találkozó
 - Villanyszerelés
 - AliExpress tapasztalatok
 - Hardcore café
 - További aktív témák...

- Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+
 - Profi! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/512 Iris Xe FHD+
 - Villám! HP EliteBook 840 G9 Hordozható Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 16/512 Iris Xe FHD+

- KERESEK: Poly Voyager 4320 M UC USB-C 218478-02M Part number: 77Z30AA
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
 - Samsung Galax A25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Pyttawrx