Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
A frissítést már a Windows csinálja, de van program is hozzá, HP Support Assistant. Már nincs jelentősége, mert a win átvette ezt a funkciót driverek és alkalmazások tekintetében is.
Én is elsődlegesnek tartom a képminőséget, és abban a helyzteben vagyok, hogy lehetőségem van megnézni őket élőben. Nagyon komoly különbségek vannak. Aki ilyen kategóriájú gépet vesz (Nimrod: vesznek bizony, még drágábbakat is) azok közül egyre gyakoribb aki kéri a kijelző típusát, vagy hogy nézzem meg vásárlás előtt, ha itt van a gép, milyen kijelzője van.
Ha az oled elterjed, és megfizethető lesz, simán ki fogja szorítani az IPS-t a magasabb kategóriából, annyira jó. A fekete tényleg fekete, a pixelek elkülönülnek de mégis egyben van a kép, a színek és a fényerő is sokkal jobb. Ez nem azt jelenti, hogy egy komoly IPS ne lenne jó, de ez a jövő szerintem.
Lehet a Spectre-t is bővíteni Care Pack-kel
-
Az Elitebook 830 G6 nem kihajtós, az x360 830-as az.
A spectre nagyon jó gép, sokat eladtam belőlük, feleségemnek is ilyen van (de nem a visszahajtós, hanem a legvékonyabb af sorozat, ami érintős ugyan, de soha nem használja ezt a funkciót). Tudom nagy divat most az érintőképernyő, szerintem általános felhasználás mellett semmi értelme egy 13-as tabletnek, vagy az érintőképernyőnek, de a vevők véleménye más, és ez viszi a piacot
. Bemutatót tartani viszont nagyon könnyen lehet vele és demonstratív, amikor kihajtod és leteszed így a nézők elé:Természetesen lekapcsol a billentyűzet.
Az Elitebook is jó cucc, az x360-as is, ha arra gondoltál. Mindekttő full fém házas, masszív darab. A spectre szebb és divatosabb.
Figyelj oda, milyen kijelző van benne, nagyon nagy különbségek vannak mindkét modellnél modellcsaládon belül is.
Van 15-ös Spectre-m OLED kijelzővel, na ott lepetézel ha meglátod

-
Ezt tudták a készítők kihozni a JinJang kérésemből anno...
kösziHa nem vagy árérzékeny, akkor mindenképp elitebookot javaslok, szebb, jobb anyagokból van (pl. kijelző, burkolat), és 3x annyi a garija, mint a probookoknak. Az AMD-s gépeket a Ryzen óta viszik tőlem is, mert olcsók. Én amiket próbáltam, azok alapján nem vennék, főleg egy üzleti gépbe nem.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Steam Deck
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA T1200 16 2560 1600 Garancia
- Dell Precision 7550 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T1000 FHD
- Dell Precision 5560 i7 32GB RAM 512GB SSD NVIDIA RTX A2000 FHD+
- BOMBA áron eladó új Microsoft Surface Laptop 4 garanciával! AMD Ryzen 5 /16GB /256 SSD/TOUCH/13.5"/
- Dell Latitude 7420 i7 / 32GB /1TB SSD / FHD IPS
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx