- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Androidos tablet topic
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
Biztos csak bennem van a hiba, de közel fél milliót biztos nem adnék saját használatú gépre.
Egyébként Spectre családból a Folio határozottan tetszik a design miatt.
-
No.01
addikt
válasz
SeniorTilla
üzenetére
A kijelzore mindig is nagy hangsulyt fektettem. marcsak azert is mert a szemem sajnos (vagy sem) de erzekenyebb az atlagnal igy bizonyos gepeknel a PWM-et par perc utan kiszurom.
Minden vasarlasomat megelozoen keresgelek, olvasgatok, de eszek a tesztek sajnos csak kiindulopontnak jok, mert a szemleyes preferencia vagy a gyakorlat sokszor megviccelt mar hiaba tettem le a voksomat (es fizettem tobbet) egy tesztgyoztes termekert.
A masik kerdesem a gari. Az Elitbook tobbszor elofordul "kiterjesztett" garival, mig a Spectre eseteben ezt meg nem lattam. ha pont ugy adna ki, h csak az alap 2 ev jar hozza akkor mennyire konnyu utolag megrendelni?
Tovabba erdekelne meg, h mikent van megoldva a frissitesek kezelese?
Dell-nel volt egy gyari progi ami automatan toltotte le az uj drivereket vagy ami kellett es csak akkor szolt ha ujra kellett inditani.
Esetleg van v.mi hasonlo itt is?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Androidos tablet topic
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- HP ZBook Fury G8 - RTX A3000 - ajándék dokkolóval és laptop hűtővel
- Gigabyte AORUS 17 - i7-12700H - RTX 3070 Ti - 32GB RAM - 1TB M2 SSD -FHD 360H- eredeti csomagolásban
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256-512SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i7-10610U - Garancia, Akció!
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx