Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lackooo84

nagyúr

válasz SeniorTilla #8823 üzenetére

Erre a notebook.hu-ra rengeteg panasz található az említett fórumon. Pl. olyat olvastam, hogy beadta a srác a notiját valami hibával, visszakapta ugyan azzal a hibával, plusz össze volt karcolva a gép teteje, zsanér megrepedve stb...

• amol

addikt

válasz SeniorTilla #8823 üzenetére

Nem kell terelni. Emlékszel ki másolt be egy kilométeres cégbejegyzést és írt egy rakás valótlan információt egy ide nem illő cégről? Végülis legjobb védekezés a támadás, ha elfogy a tudomány valahogy vissza kell vágni nehogy szégyenben maradj.
    Engem pedig ne azonosítgass másokkal meg különböző cégek vezetőivel vagy alkalmazottaival, kicsinyke dilettáns agyadba bizonyára csak annyi fér be hogy ezt más nem is írhatta. Aki ebben a szakmában mozog elég sok dologra rálát. Más nevében nem nyilatkozom, ugyanis nem ismerem az illetőt aki elkövette azt a hibát hogy osztotta a véleményem.

"Sokat segítettek a leendő vevők korrekt tájékoztatásában, nem is tudják, milyen sokat..."
    Elég szomorú lenne ha mindenki a prohardveren olvasott hülyeségek alapján vásárolna. Viszont ha már itt tartunk áruld csak tovább a "megbízható forrásból" származó gépeidet, melyekről még mindig nem derült ki -valahogy elsiklottál felette- vajon hogy kerülhettek magyar billentyűzettel a renew programba (aminek még a nevét sem ismered pontosan).
    Most megtapsikolhatod magad.

Nem szükséges reagálni, minden választ megkaptam. Szerencsére megint van okom rá hogy jó ideig ne látogassak a ph! fórumaira. Minden a régi és nincs kedvem meddő vitákat folytatni.

Új hozzászólás Aktív témák