Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Boxer001

veterán

válasz ABE #3650 üzenetére

Mást úgy se tudok csinálni vele, ilyenkre nincs pénzem, hogy új lapot vegyek. :U
    Van egyébként egy fő gondja a gépnek, mint utólag kiderült. Ki lett már tárgyalva az Azonnali...topicban, hogy bios-gond, de még nem vittem el megcsináltatni, lehet már nem is lesz rá időm.
    Leírom azért ide is, hátha valaki tud valami okosat rá.
    Szóval az a gondja, hogy ha a gépet újraindítom, vagy kikapcsolom, és egyből vissza, akkor beindul a gép, de ennyi, nem megy tovább. (Vagy kiírja, hogy Insert smart card into reader). De ha várok kb 5 percet és újra benyomom, akkor feláll a win, mintha semmi gond nem lenne, és gépezés közben sincs semmi gyíkja.
    Azt mondták, hogy bios-problem, állítólag egy szaki szerint sima ügy...csak még nem jutottam el hozzá. Igazából jó lenne, ha én is meg tudnám csinálni. :D
    Esetleg egy bios-frissítésen is gondolkodtam, de nem igazán merek belevágni. :U
    kiskiru
    Benyomtam a BT-t, elkussolt, aztán egy idő múlva már úgy is sípolt. :U Ezt tényleg ma kezdte egyébként. :W Na mindegy, van most annyi más problémám is, hogy nem tudok ezzel foglalkozni, amúgy is 90%-ban szerintem a jövőben hálózatról fog menni.

Új hozzászólás Aktív témák