Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• deathtania

senior tag

válasz SeniorTilla #35814 üzenetére

no beszéltem velük, hát valami zseniálisak.

1. kör: ügyintéző- ő úgy tudja, hogy igen, 0 perces HDD-ket tesznek bele, elmondom a 2700 óra működési időt, lefagy, átkapcsol.

2. kör: technikus: hááát, nem mindig teljesen újakat tesznek, tehetnek felújítottakat is, ami átmegy a teszten. (no itt elrobbant az agyam egy kicsit). mondom az ok, de éppen az a bajom, hogy baromi lassan ír a hdd, és egy örökkévalóság, amíg egyáltalán bármilyen adat rámegy.
    - technikus: futtassak le mindenféle startup/merevlemez/memória teszteket, mert memória hiba is lehet, ha lassan másol.
    -én: megvolt, de ha épp róla "lefele másolok másik adathordozóra", akkor a másikon 80MB/s-es írása van, tehát nem lehet memória probléma, meg különben is a tesztek lefutottak gond nélkül, szóval ne szórakozzon velem. elkapcsol, zene.

3. kör: technikus. van -e a gépemen HD Sentinel (mondom lool, egy fél éve azt mondtátok, hogy az semmire sem jó, és nem ad ki valós adatokat, így nem fogadjátok el...). küldjem el nekik a hd sentinel képet, a smart adatokról valami képet és valami képet, hogy lassan ír (még szerencse, hogy tegnap ide is posztoltam...), és meglátják mit tehetnek... :D

most már komolyan mondom besírok a flextronicson. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák