- Milyen processzort vegyek?
- Az instabil gazdasági helyzet miatt nő a PlayStation 5 ára
- Bluetooth hangszórók
- iPad topik
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- Az USA elzárta Kínától az NVIDIA legnépszerűbb AI gyorsítóját
- OLED TV topic
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
válasz
Siriusb #25843 üzenetére
ki hogy érzi.
két linuxos sztorim:
1. felraktam magamnak az ubuntut, mondom kipróbálom. szépen install, rendszer beállít, driverek faxa. 2 nap után összeomlott a rendszer, utána meg rendszeresen. win 7-el legutoljára valamikor az RC környékén omlott össze 1x a rendszerem, nem az, hogy 2 naponta bef*sik. ment is vissza a win 7 a gépre nemsokára.2. kb két hónapja történt, hogy felraktam az ubuntut sógornőmék frissen összerakott gépére. (mondom nektek facebookra ez is jó lesz), aztán legalább nincs rá vírus. ott halt meg a dolog, hogy a lakásban wifi van, mert a dolgozó szobába lett behúzva anno a net, de az már a 2. csemete szobája lett, gép a nappaliba került, így valahogy csak el kell juttatni oda a netet is. hát persze, hogy a wifi-stickre 6 óra szenvedés árán sem sikerült felraknom a linuxos broadcom divert (pedig mindent úgy csináltam, ahogy le volt írva, több driverrel is!), akkor mondtam azt, hogy nem érdekel, veszel egy win7et.
gyorsan msdn-ről feltoltam egy 30 napos próbát, és a nagyon lol az volt, hogy kb 15 seccel gyorsabban bootolt be az optimalizálatlan rendszer, mint az ubuntu kicsit húztam rajta, és már 20 sec lett a különbség.
-
Dhampir
félisten
válasz
Siriusb #25843 üzenetére
Annyiból nem árt odafigyelni, hogy nagyon jól szívja a hűtéshez szükséges levegőt, tehát nem árt tisztán tartani a billentyűzetet. Házi kedvencet pedig tilos ráengedni, különben eltömíti a légutat.
A Windows milliószorta jobb desktopra, és sok program egyáltalán nem, vagy csak nagy görcsölés árán futtatható Linux alatt.
Használni akarom a számítógépet és nem buherálni, azon a korszakon már régen túl vagyok. Még mindig nem jött el a Linux desktop korszaka. A Windows-nál nincsen könnyebben beüzemelhető rendszer, legfeljebb az OSX.
Biztonság tekintetében mára a Linux is kezd hadi lábakon állni, egy jól bekonfigurált Windows is nagyon stabilan futtatható. Sőt, Linux alatt az évek során több rendszerösszeomlásom volt, mint bármikor a Windowsokkal. Vista és Win7 évek óta kiszolgálnak, és a vállalati gépeken sem volt soha bajom a Vistákkal sem. Szóval nem véletlenül fizet az ember a jó supportért.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Az instabil gazdasági helyzet miatt nő a PlayStation 5 ára
- Horgász topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari - beszámítás
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS érintő i5-10210U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB DDR4 ,512GB NVMe SSD gar
- Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB SSD gar
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- Honor Magic7 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest