- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kispx
addikt
Sziasztok,
Akinek már van tapasztalata, a HP ZBook Firefly 16 G10 5G398ES notebookkal vagy a termékcsaládjával, az megtudná mondani, hogy szokott-e probléma lenni a zsanérjával, vagy túlmelegedéssel? Ez vagy a Elitebook széria van minőségibben összerakva?
(Szerk.: új hozzászólás szeretett volna lenni) -
válasz
donjohnson #55093 üzenetére
Köszi, de ez egy üres oldal:
Hopsz, az a fránya reklámblokkoló... De így se. jobb:
-
-
Mr.QwErT
csendes tag
köszi a választ, azért kérdeztem mert a Pavilionon szerintem nincs vagy annyira jó hogy észrevehetetlen.
-
-
Mr.QwErT
csendes tag
Hello Mindenki
Érdekelne képernyővédő fóliát használ valaki Pavilion x360 2-in-1 hez mennyit tompit a kijelző képén ill. érzékenységén? -
válasz
donjohnson #55091 üzenetére
Azon már túl vagyok, sajnos nem segített. Viszont ha csak aksiról megy, és már merülőben van, hangosan pityeg. A CapsLock sem világít ha nyomkodom, szóval nagyon halottnak tűnik.
Van márkaszerviz? A HP oldala egy vicc:
Egy kvízt kell kitölteni aminek a vége:
-
janos666
nagyúr
válasz
tvamos #55087 üzenetére
Mindkét adattárolónak van saját EFI Boot partíciója, és egyik OS sem piszkálja a másikét?
Ez a szebb megoldás, ha enged az UEFI firmware választani gombnyomogatással boot alatt. De ha nem enged, akkor passz, mert nem tudom melyik boot manager tudja SecureBoot-al chanload-olni a Windows-t és a Linux-ot is (de ilyet kéne keresned - én Linux-hoz nem is használok boot manager-t, csak EFI Stub kernelt). -
-
HP255G7 tegnap még semmi baja nem volt, ma már nem tudom bekapcsolni. Pontosabban a power gomb hatására felpörög a venni fújja ki a meleget, de nincs kép. Ha hosszan nyomom a power gombot "kikapcsol", mert a ventillátor pörgése megszűnik. Mivel AllinOne gép már az sem működik, hogy lehúzom az akkumulátort.
Létezik valami kombináció, amivel resetelhetem?
-
tvamos
nagyúr
válasz
janos666 #55086 üzenetére
Vegulis... mukodik mostmar, csak attol tartottam, nem tudok csatlakozni az internetre a windows telepites utan. De mukodott. Regi gepen volt ISO, azt hasznaltam... szoval a megszokas...
A kovetkezo tortent. M.2-re telepitettem a Windowst, es SATA-ra Linuxot. A ketto kozott valtani kesz remalom. Nem tudok boot device-ot valtani, mert secure boot mindig azt bootolja be, amit legutoljara hasznaltam. Ugy tudok csak valtani, ha letiltom a setup-ban azt a lemezt, amirol legutobb bootoltam, viszont az utan a boot ido lett vagy 10 perc. (Linux-nal, mert Windows-nal meg vagy 15 perc.) Lehet ezzel valamit csinalni, hogy a secure boot ne szivasson? (Marmint lehet ezzel elni, csak nem kellemes.)
-
janos666
nagyúr
válasz
tvamos #55085 üzenetére
1: Mikorra esetleg használni akarod, elavult lesz, és érdemesebb friss ISO-t letölteni az MS-től (manapság már kb. havonta frissítik).
2: Hiányzik bármi gyártói "bloatware", ami esetleg benne van...? Szerintem mind letölthető a gyártó oldaláról PN/serial alapján (csak frisebb, és kiválogathatod, hogy mi kell és mi nem). -
tvamos
nagyúr
No azt sikerult, hogy a megvan a gyari rendszervisszaalito, de azt mondja, hogy adjam meg a recovery kodot. Ennek hol kene lenni? Ja, meg kiir egy hosszu kodot, betuk, szamok, kotojelek vannak benne.
(#55084) janos666 válasza tvamos (#55083) üzenetére
Elvileg tudok, de azert a gyari megiscsak jobb lenne, mint barmi mas. -
Dalares
tag
Sziasztok!
Beléptem a klubba egy HP Elitebook 650 G9 notival. Eddig nagyon tetszik. Egyetlen kifogásolnivaló dolog van, ez pedig az, hogy a billentyűzet háttérvilágítása rövid ideig világït. Lehet ezt valahol állítani? Bocs, ha butaságot kérdezek, de ez az első HP gépem, és e tekintetben nem vagyok elég tájékozott.
-
akaido
addikt
válasz
Imre11 #55075 üzenetére
A Support Asssitant programot a meghajtóprogramok frissítésére használtam(múlt időben). Többször sem tudta pl. a hangkártya drivert "updatelni",(HP ProBook 440 G4) így felejtőssé "nyalvánítottam". (A Dell Command Update ebből a szempontból talán megbízhatóbb)
A Teljesítmény optimalizálót már ki sem próbáltam, ugyanis a fentebb említett ProBookból 24 db volt- és még van is- karbantartási feladatként rám róva, és többnél is a Supp.Assist hasonló anomáliákkal működött sajnos, nem tudtam a programban megbízni benne a driver frissítési problémái miatt.
Remélem másoknál pozitívabbak a tapasztalatok! -
Imre11
csendes újonc
Sziasztok
Egy kis segítség kéne a HP Support Assisstant programhoz.Azon belül is a HP Teljesítmény optimalizálóval.
Nem hajta végre az optimalizálási pontokat,Hibákat ír ki.
Ha letörlöm majd újra telepítem,akkor minden jó.Majd pár nap múlva megint nem csinál semmit sem.Letöröltem úgy is,hogy minden beállítást felejtsen el,de az sem segített.
A legújabb verziót használom.
A gép egy HP probook 470 G5. -
tvamos
nagyúr
válasz
Black&White #55069 üzenetére
Akkor az USB-C portjara mindegy milyen dokkolot kotok, arrol nem fog tolteni?
Egy ilyen jo lehet nekem?
Lehet, turom meg a kukat, hatha meglesz valahol az a tap.
-
-
tylerddd
veterán
Üdv! HP 450 G1 laptop egy ideje azt csinálja, hogy életre kel az egér és random nyomogat dolgokat. Pl. most legutóbb ráfeszült a start gombra win10 alatt és azt "böködte" kb. 20 mp-ig, közben nem is lehet arrébbmozgatni. Pénteken már a HP oldaláról tettem fel az ottani legfrissebb drivert, de ma megint kezdte. Az ismerősöm használ egy jó kis shein-os egeret, én már arra is gyanakszom. Mondtam neki, hogy húzza le a gépről és figyelje, hogy akkor is csinálja-e ezt. Egyéb ötlet esetleg?! Köszönöm!
-
tvamos
nagyúr
válasz
tvamos #55060 üzenetére
Sajnos nem lett meg a ProBook 640 G4 toltoje. Tudok valami olyan USB-C-s tapot venni, ami jo neki? (Sokkal egyszerubb lenne ugy utazni, hogy nem kell tobb tap, hanem ennek a toltoje jo lenne a telefonhoz is.) Tudom esetleg 19.5V-os Dell toltorol (van itthon vagy 5) tapolni? (Akkor nem kene vennem semmit, max. egy dugot a dell tapra.) Van itthon par darab Dell WD15 dokkolom is. Meg lehet valahogy gyozni ezt a laptopot, hogy errol tapolja magat? Most nem kapcsol be vele.
-
tvamos
nagyúr
válasz
Pyttawrx #55061 üzenetére
Kosz a segitseget! Sajnos nem vagyok benne ebbe az SSD vilagban, mit jelent az, hogy PCIe Gen 3x4 NVMe? Nekem egy ilyen van otthon: WDS200T2B0C. Ez mehet bele? Vagy vennem kell masikat?
-
tvamos
nagyúr
Sziasztok!
Sikerult hozzajutnom ma egy ilyen laptophoz: HP ProBook 640 G4, Intel i7-8550U
Az aksi termeszetesen doglott, 0V jon ki belole. Lehet ezt javitani? A cellakat fel tudtam tolteni, de az elektronika tiltja a pakkot.
Szeretnem fejleszteni benne az SSD-t, jo ebbe barmilyen M.2?
Jol latom, hogy a regi 2.5"-es SATA SSD-met is belerakhatom?
Tudok en erre Linuxot telepiteni, vagy Windows 10-zel tudom csak hasznalni?
Elore is koszonom a segitseget! -
janos666
nagyúr
Most cseréltem benne kijelző fedlapot és LCD+touch panelt, úgyhogy gondoltam már mindent megcsinálok rajta, amit lehet, mielőtt visszaadom.
Nem én használom, hanem a húgom, és azt mondja, hogy időnként lefagy. Én futtattam rajta több óra Prime95-öt és FurMark-ot egymás mellett alacsony CPU prioritással és közben hagytam a böngészőt Youtube-ot pörgetni, illetve stessztesztek nélkül is netezgettem vele idle közeli terheléssel, és egyszer sem fagyott meg se a gép, se az OS, se bármi program. Ő pedig semmi extrém dologra nem használja.
A HP UEFI Diag féle CPU és memória teszt is ment pár órát hibátlanul.
Tehát gondoltam mepróbálok mindent. Nem mai gép már.#55057Pyttawrx
Szerintem a Windows telepítette ezt még amikor aktuális volt.
A HP Support Assist is az alaplapról olvassa le a serial-t és modellkódot, nem a vázra lézergravírozott feliratról.
De amúgy igen, "refurbished" szerű vásárlás volt (de még a rajta lévő BIOS dátuma előtt).---
De mindentől függetlenül szerintem gáz, hogy az F23 és F24 telepítők el sem jutnak a GUI-ig, mindegy hogy mit mondanának (nem kompatibilis gép, aktuális dátum alapján visszavont frissítés, stb). Mindig el kéne indulniuk nem csak HP kompatibilis gépen, hisz így tudsz csak USB frissítő lemezt létrehozni, ha mondjuk egy félresiklott rutin frissítés miatt nem POST-ol a gép, vagy "Ne adj' |sten!" Linux-ot használsz rajta, és akár csak a biztonsági frissítések miatt szeretnéd telepíteni (márpedig a HP oldalán az van a changelog-ban, hogy ez fontos biztonsági frissítés).
Itt is írja a HP, hogy Linux-osoknak ki kéne tudniuk csomagolni a .bin file-okat a Windows-os EXE-jükből. Ez a két nyomorék exe viszont Win-en sem jut el addig, hogy ezeket a féltve őrzött file-okat kicsomagolja (és nehogy már egy 7Zip-el hozzá lehessen jutni az első önkibontó exe file-ból).
-
janos666
nagyúr
válasz
janos666 #55051 üzenetére
Hát ez már nem igaz...
Erről az oldalról letöltöttem az F22, F23, F24 verziókat.
Az F22 exe elindul bárhol, csinál pendrive-ot, tudok vele F22-ről ismét F22-re frissíteni a gépen.
Az F23 és F24 exe nem indul el se natívan Win11 22H2 alól a kérdéses notin, se másik gépen natív Win11 22H2 alól, se virtuális gépen Win10 LTS 2021 alól, se virtuális gépen Win 8.1 alól.
Próbáltam 7Zip-el megszerezni a bin és sig file-okat, de nem sikerült.
Valaki megpróbálná nekem kibányászni az F24-es .bin és .s12 file-okat? -
-
Lokarson
tag
válasz
Williamgrant #55049 üzenetére
Ezt próbáld meg: Windows energiagazdálkodás - maximum CPU 99%
-
janos666
nagyúr
válasz
janos666 #55050 üzenetére
Egy másik hasonló géphez listáz a HP oldala F24 verziót is, de ez el sem indul rendesen (kicsomagolja magát a C\SWSetup mappába és alindul a 083C6F24.exe, TaskManager szerint fut is, de semmiféle hibaüzenet vagy ablak nem jön elő - neten azt olvastam, hogy talán amiatt, mert lejárt a cryptográfiai tanústványa, vagy ilyesmi).
-
janos666
nagyúr
Van egy HP Envy x360 noti: 15-bq000no
HWInfo szerint HP 83C6 alaplap van benne, F22 UEFI-vel, 06/22/2020 dátummal.
A HP Support Assistant nem talál frissítést.
A HP weboldal szerint a legújabb UEFI F13, 221.05.26-os dátummal, de az nem települ se normál frissítéssel (se Windows alól, se pendrive-ról indítva a frissítőt), se rollback-el (UEFI Hardware Diagnostic-ból indítva).
Tippre valahogy felkerülhetett rá egy beta, vagy igazából más alaplaphoz szánt firmware. De nem akar felmenni a dátumra frisebb / és vagy ehhez szánt, dátumra újabb verzió.
Azt is próbáltam, hogy átmásoltam a frissítővel készített pendrive-on a Current mappából a .bin és sig file-okat a pendrive gyökerébe és nyomkodtam a Win+B gombokat. Ez is azt mondta, hogy nem talált megfelelő verziót a recovery flash.Mit lehetne még kipróbálni? Át kell nevezni a pendrive gyökerébe másolt file-okat valami általános névre? Most 08311.bin, 08311.s12 és 08312.bin 08312.s12 a file-ok neve.
-
Sziasztok!
Lecseréltem a 11. generációs i5 procival szerelt Elitebookom egy számomra praktikusabbnak tűnő x360-as Elitebookra. Ez már 12. generációs (1235u) procis, Win 11 telepítés után jött a kellemetlen tapasztalat, a ventillátor sokkal kisebb terhelés mellett is bekapcsol, relatív sokáig és hangosan pörög kicsi terhelés mellett is.
Minden driver (és bios) a legfrissebb, már a Windowsban amit lehetett akku kímélőre állítottam, de a hajszárító effekt (kis túlzással persze) megmaradt.
Tudom hogy más design a belső kiépítés, de mivel a 12 vs 11 gen között van több mint 10W min tdp, azt gondoltam ez sem fog sokat pörögni.Van valakinek tippje, mivel tudnám halkabb működésre bírni? Létezhet szoftver ami kontrollálja?
-
válasz
donjohnson #55047 üzenetére
Köszi!
A gond az itt is hoghy a gépház, hálózat és internet -->mobil-on belül is azt írja: helyezzen be sim kártyát...
Hát az már benne van... azaz sehogy/sehol nem tudok amúgy pin kódot beállítani (nincs is PIN kód a SIM-en) -
Sziasztok!
Segítsetek nekem egy kicsit!
Adott egy HP Elite X2 Braodwell alapú HP 2in1 gép
A vezetéknélküli hálózatokat megnyitva írja a készülék,hogy "mobilhálózat" A Wifi hálózatok felett még azt is írja hogy "helyezzen be SIM kártyát".
..Behelyeztem. Na és most hogyan tovább? Hogy tudnám beüzemelni a SIM kártyát a gépben? mit kell még csinálni hogy menjen?
Köszönöm a választ előre is -
Sziasztok!
Szeretnék egy 15-ck002nh gépben akkut cseréltetni. Van ajánlott szerviz Budapesten? Esetleg ajánlott akku típus gyári helyett (alapból gyárit szeretnék bele, de ha van jobb, akkor azon ne múljon).
-
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Adott egy HP Probook 430 G4 lapos.
Proci i5-7200U.Az intel honlapján azt írja, hogy 32 GB-ig (2x16 GB) supportálja a procit.
A HP pedig azt hogy 2x8 GB-ig.Itt a videóban belerakja a kolléga a 2x16-ot.
Jól gondolom, hogyha belerakok 2x16 GB-ot akkor minden probléma nélkül működni fog, mert a ram vezérlést a cpu határozza meg úgyis vagy ezt a hp felülbírálta az alaplapban?
Vagy bios update függő esetleg?Segítségeteket előre is köszönöm!
-
-
spati3
csendes tag
Hello
A laptopom szervizbe volt, mikor vissza kaptam az a hiba üzenet fogadot hogy Boot device not found(3F0). Nem tudtam mi ez és arra gondoltam egy windows újratelepités megoldja a problémát. Ez igy is lett mert telepités alatt látta az SSD meghajtót, viszont telepités után ha alvóüzemmódba került a gép megint az a hibaüzenet fogadott. Párszor megtörtént ez mignem egyszer az újrainditás sem segitett. Ezután utánanéztem mi ez a hibakód és amit javasoltak meg is csináltam kezdve a bios alaphelyzetbe állitásával majd a HP PC H D UEFIvel és végül az akksit is kivettem és úgy inditottam újra hátha akkor érzékeli de semmi, és most már windows telepités alatt sem látható.Nem tudja valaki mi lehet a baj és mi a megoldás?
-
janos666
nagyúr
válasz
Thunderzolee #55038 üzenetére
Egy triviális opció: Windows eszközkezelőben letiltod a video adaptert.
De igen, új Windows-okban be tudod állítani alkalmazásonként, hogy melyik GPU-t használja.
Ha két évet állt, megérheti frissíteni a driver-eket is az opcionális windows frissítések alatt (lehet, hogy a pl. a webböngésző frissült automatikusan, és nem szereti a régi driver-t). -
Üdv!
ProBook 6570b-ben ki lehet a videokártyát kapcsolni, hogy az IGP működjön csak?
A BIOS-ban nem találtam ilyen menüpontot.
Úgy rémlett, h a BIOS-okban lehet váltani az IGP, illetve a VGA között.
Vagy a Catalistban valahol ki lehet kapcsolni?Harmadik generációs i5 SSD-vel, 8giga rammal.
HD7570 VGA-val, és olyan képhibákat produkál, ami videomemória hibára utal.
Ugye idleben, mikor csak az IGP megy, jó a kép, de amint GPU intenzívebb dolog indulna, átvált a dedikált VGA-ra, ami meg úgy tűnik már hibás.
Állt vagy két évet a laptop, csak most akartam használni, azt észrevettem, h van ez a hibája.Ha le tudnám tiltani a VGA-t, akkor a processzorba integrált IGP még elég lenne pont ahhoz, h használni lehessen a lapotopot, mert egyébként netezni, olvasni cikkeket még pont jó lenne.
-
skt
tag
Sziasztok,
Egy Zbook 15U G3-ban kellene akksit cserélnem, van esetleg valami ajánlott márka, vagy csak a gyárit érdemes? (CS03XL)
-
zodo
nagyúr
válasz
SeniorTilla #55035 üzenetére
Közben meglett csak kutyát is sétáltattam ez idő alatt de f9 ott az usb és már fel is került az új rendszer.
Köszi. -
-
zodo
nagyúr
válasz
SeniorTilla #55033 üzenetére
Köszönöm, kipróbálom.
Azt hittem f10 majd a boot menüben lesz lehetőség választani. -
-
zodo
nagyúr
Van egy HP 14s-fq0017nh (302T8EA) típus amin jelenleg Linux Mint van.
Szeretnék Win 10-et tenni á de sehogy nem jövők rá miként tudnám a bootolható usb pendrive-ot kiválasztani.f10 belépek a biosba
boot ablakban van boot manage linux vagy win, nyilván utóbbit választom f10 save.
Eszköz listában nem látom az ssd-t csak usb vagy dvd de hiába választanám az usb-t nem jutok tovább.Hogy tudnék win-t telepíteni usb kulcsról? (működik pc-re erről települt)
-
törölt tag
válasz
SeniorTilla #55030 üzenetére
Köszönöm szépen
-
-
janos666
nagyúr
-
törölt tag
válasz
lsebestyen #55026 üzenetére
Köszönöm szépen
Hol lehet beállítani, hogy a Windows Update ne töltsön le driver frissítést? -
tkesy
addikt
Sziasztok,
Ismét lenne egy kérdésem, ugyanis a régi gép lecserélése után, az új gép 470 G9 nem látja azt a BT-s soundbart amit a régi igen, egy Sony HR SF 201-et. A telefon egyből megtalálja, de a W11 csak pörög, és nem lát semmit, pedig engedélyezve van a BT egység mindehol és a driver is telepítve van...
5let h merre lehetne elindulni a a hiba keresés okán? A soundbar-on csak egy optikai bemenet van, így kábeles összeköttetés max adapterrel oldható meg, de szerintem kellene mennie anélkül is.Előre is köszi a segítséget.
-
lsebestyen
addikt
válasz
#31816946 #55025 üzenetére
Ahogy észrevettem ez olyankor szokott lenni, amikor már feltelepített egy frissebbet/másikat, viszont az updaterben még benne marad. Ha rányomsz arra, hogy szüneteltesse a frissítést 1 hétre, majd utána ezt ki is kapcsolod, akkor újrakeresi a dolgait (ilyenkor már nem fogja megtalálni, ami nem is baj). Lehet a win11 topikban értelmesebb magyarázatot is tudnak adni, nekem eddig ez mindig működött. De amúgy érdemes a HP honlapjáról leszedni a frissítéseket.
-
törölt tag
Sziasztok!
Windows 11 alatt találkozott valaki ilyen hibával?
A Windows Update nem tudott telepíteni egy Realtek Extension drivert. Többször rákattintottam az újrára, de mindig hibát ír. Most új frissítést sem keres. Mit lehet ilyenkor tenni?
-
Ulenspiegel
tag
válasz
Roland861010 #54999 üzenetére
Ismert probléma (Synaptics driver frissítés) egyes típusoknál.
Sokáig kínlódtam vele én is. Ha frissült, elvesztettem funkciókat stb.
A megoldás végül az lett, hogy az eredeti verziót telepítettem vissza, s letiltottam a Synaptics frissítést. -
törölt tag
Sziasztok!
200 ezer Ft-ért ez a laptop jónak számít?
HP 15S-FQ5333NH 8F649EA Szürke Laptop (15,6" FHD/Core i5/8GB/512 GB SSD/Win11H) -
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Jelenleg melyik márkaszerviz ajánlott garanciális ügyintézésre (egy ZBook lenne az alany)? Alohával sikerült egyeztetni telefonon-mailben, eddig segítőkésznek, szimpatikusnak tűntek. Viszont a talált vélemények alapján kicsit sokat olvastam sérülten, karcoltan visszakapott gépekről.
Esetleg Rufusz, CHS jobb választás lenne?
-
janos666
nagyúr
Van valahol lista arról, hogy X360 15-BQ000NO notival milyen kijelző fedlap kompatibilis?
Az Ebay erre a kódra csak egyetlen találatot ad, az szállítással együtt 30k. Innen kiderült az is, hogy ez UK modell lehet (onnan jönne). A kínai oldalakon EU modelleket találok 13k körül, de azokon fénykép alapján látni, hogy máshol vannak a csavarmenetes tartók. -
tkesy
addikt
válasz
SeniorTilla #55012 üzenetére
Köszönöm
-
-
tkesy
addikt
Sziasztok,
Remélem tudtok segíteni, mert megakadtam: vettem ismerősnek egy HP 470 G9 17" gépet (6S6G3EA) leszedtem a W11-et tegnap az MS oldaláról, de nem tudom feltelepíteni, mert 3. lépésként internetet kér a telepítő, de minden inaktív a telepítő azon oldalán.
Gondolom nem ismeri a wifi modult, (ami a biosban engedélyezve van, azt megnéztem), a HP oldalán csak windows-os telepítő van, a Realtek oldásról szedtem ugyan le drivert (sok leírást nem találtam a géphez, amit találtam ott azt írták, hogy a 8852BE típus van benne) de ott sincs W11-es csak W10-es, és amit az MS oldalán található leírással be is adtam a telepítőnek, de nem történt semmi, pedig a parancsor azt írta vissza, h sikeres volt a hozzáadás.Szóval itt egy kicsit megakadtam, van valakinek 5lete miként tovább?
Nincs usb-lan adapterem, ha nagyon kell akkor veszek egyet, de ha van rá mód akkor kihagynám.
Előre is köszi a segítséget!
-
PiriRC
csendes tag
HP notebook táskában tartom. Használat közben nem takarom le a nyílásokat, asztalon használom és érezni, ahogy fújja ki a meleg levegőt. Ritkán használom, kb. havonta 3 órát. Paszta minőségét nem ismerem... Nem látom a ventilátort, de hallom és érezni a kiáramlást. Abban bíztam, h ventilátor baja van, azt észlelik a szervizbe.
Vissza viszem inkább, valamit reszeljenek rajta.
Köszi a válaszodat. -
-
PiriRC
csendes tag
Sziasztok,
Van egy HP Pavilion x360 14-dh0019nh notebook-om, ami kb. 2,5 év után elkezdett melegedni és belassult, beadtam egy HP hivatalos szervizbe a tünetekkel, közölték, hogy nem volt benne por, tiszta volt a ventilátor, de újrapasztázták. Garancia már lejárt.
Ez 1,5 hónapja volt, (ritkán használom) és ugyan azt csinálja, melegszik, belassul.Tudnátok segíteni, mi lehet ilyenkor a hiba, mire kell gyanakodni?
A gép adatai:
14" FHD AG IPS, Core i5-8265U, 16GB, 512GB SSD, Nvidia GF MX130 2GB, Win 10
Köszönöm előre is a segítséget. -
válasz
Roland861010 #55004 üzenetére
De akkor régebbi kellhet nem mindig a legújabb a jó.
-
válasz
Roland861010 #55002 üzenetére
Mármint az oldalon csak ez az egy driver van fent?
-
válasz
Roland861010 #54999 üzenetére
Csak ez van fent?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged