Aktív témák
-
shift+ő
senior tag
Nos kedves atikusz!
Én nem illetelek téged durva szavakkal, csak tanácsot adtam, a többi tagtársnak egy újonccal kapcsolatban, aki kicsit furcsán viselkedik.
Abból a linkből amit adtál igazából nem derül ki semmi.
Fogd vissza a stilusod, mert ez nem illik ide.
Ha el akarod adni a cuccod, ami számomra kétséges, akkor már régen el adhattad volna.
Nekem az jön le a látottakból hogy te és a mikádó az egy és ugyan az a személy, és szórakozol itt a többiekkel.
Ez már a negyedik befejezetlen eladási kisérlet, ebből kétszer sikertelenül próbálkoztam, és azt hiszem nem az én hibámból hiúsult meg a bol.
Adj meg egy telefonszámot, és aki akar az elér. Ha becsületes lennél és nem lenne takargatnivalód, akkor ezt meg is tennéd.
Nyugi, nyugi, nem miattam nem tudod eladni a laptopod. -
QwerG
tag
Szia!
Az lenne a kérdésem a notebook-kal kapcsolatban, hogy ugye van beépített hangszórója?
Valamint lehetne egy kérésem: tudnál futtatni egy 3dMark2001SE tesztet, mert kíváncsi lennék rá, hogy milyen ez az integrált videokari.
(azért a kérdések, mert lehet, hogy érdekelne a válaszok függvényében persze)
Előre is köszönöm szépen!
[Szerkesztve] -
shift+ő
senior tag
Már kétszer voltam ''konkrét'' vevő erre a laptopra, de csak kibuvót kaptam, MSN és emil volt a kapcsolat:
Kértem tőle telefonszámot, ezek a válszok jöttek:
A mobil:
Hát most a helyzet az, kissé furcsa, de nincs most telóm, mert szervízben van
És a vezetékes:
A vezetékes titkos, még a tel. könyvbe sincs benne
De várj, mindjárt itthon lesz anyukám és felhív ok?
És akkor te mennyiért is gondoltad, hogyha tetszik megveszed?
Mindnekit óvatosságra intek! Bár már ez a 4.ik topic, ahol ezt a notit árulja, még mindíg meg van. Ha tévedek elnézést kérek, de gyanus a srác.
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest