- Visszafogott árazású, 300 Hz-es monitor az AOC gondozásában
- Kemény üzenetet küldött a gyártói részlegnek az Intel társvezetője
- Teljes fényárban: Chieftec Apex Lumo gépház
- A gyári kábelek fontosságára hívják fel a figyelmet az új GeForce-ok gyártói
- Gyártófüggetlen módon oldja meg a részletes geometria problémáját az AMD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lokii
aktív tag
Mindenesetre nem tűnik rossz ötletnek kipróbálni, én próbálgatom emulalni addig is Pl csinálok újabb növény táblázatot vagy valamit.
Ja pár ezer soros , igen az kemény , én Braswellen N3700on max 100-150 sort vállaltam be. Bár soronkent 8 rublikát használtam
GTA5/Social club: Dunna8 , Need for speed world:0DARIUS0 , Battle.net: Dunna#2926 steam barát kód 112529047
-
Lokii
aktív tag
Open Office? Libre office nyilván naprakészebb illetve jobban karban van tartva,de én Zoomer létemre 2005 óta Open Officeot használok. Egyedinek érzem magam tőle ennyi
Más:
Én senkivel és mindenkivel egyet értek és nem értek egyet, semleges vagyok.GTA5/Social club: Dunna8 , Need for speed world:0DARIUS0 , Battle.net: Dunna#2926 steam barát kód 112529047
-
Busterftw
nagyúr
"Valahogy mégis megoldották az univerzum nagy kérdéseit rajta."
Nem minden kerdest oldottak meg, mert limitalt a technologia es a modellek nagysaga.
Illetve az sem mindegy, hogy valamit evekig tart szimulalni, vagy honapokig."szaggat rajta a dokumentumszerkesztő"
Hat aki libreofficet hasznal..."A várt áttörés elmaradt."
Nem hiszem, hogy adtak pontos idopontot.
Az viszont hotziher, hogy a 20 eve hasznalt vasakon az eletben nem lenne attores. -
E.Kaufmann
veterán
Na ebben nagyon egyetértünk. Izom van, ész kevésbé. Azt még meg is értem, hogy kellenek magasabb szintű nyelvek és API-k, hogy gyorsabban és pontosabban lehessen fejleszteni kevesebb betanulási idővel, de valahogy még ezeket is "félre"használják
Most meg ott tartunk, hogy tényleg elérkeztünk a technológia határához és izmot már csak nagy költségekkel tudunk duplázni
[ Szerkesztve ]
Le az elipszilonos jével, éljen a "j" !!!
-
Busterftw
nagyúr
Csak itt nem elmeleti teljesitmenyrol van szo, hanem valos felhasznalasrol, ahol egy-egy feladatot a modernebb CPU merhetoen gyorsabban hajt vegre.
Lasd a render pelda.Ezert sem tudod az univerzumot kerdeseit modellezni egy 7600K-n, vagy uj elemeket, uj anyagokat felfedezni, mert el sem indul.
Ezert kell a szuperszamitogep. -
Busterftw
nagyúr
Sokkal nagyobb szerepe van ezeknek, mint gondolnád.
Olyan szimulációkkal dolgoznak amik rendkívül fontosak, legyen az időjárási modellek, orvostudomány vagy molekuláris kutatás.Persze nyilván az un. kínai csúcstechnológia ezekhez jelenleg nem ér fel, mert kukázzák össze a szankciók alatti gamer gpu-kat max.
-
FireKeeper
nagyúr
arra a 2024-re gondolsz amikor minden magát befektetőnek nevező kokainista szerencsejátékos egymásra licitál bármire aminek távolról is köze van az AI-hoz?
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
Új hozzászólás Aktív témák
ph Nem is túl régen még uralták a top500.org-ot, de azóta semmit sem hallani a keleti nagyhatalomról.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiMedia lejátszók
- Gyúrósok ide!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Nintendo Switch
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- További aktív témák...
- HP ProDesk 400 G7 SFF asztali számítógép
- GAMER PC! 2070 Super/Ryzen 7 3800X/32GB RAM/500GB SSD + 500GB HDD
- HP EliteDesk G2 800 torony + gtx 1050TI
- Gamer PC , i7 10700 , RTX 3060 Ti , 32GB DDR4 , 480GB SSD , 1TB HDD
- HP Z840 Workstation PC XEON E5-2640 V4 (10X3.4Ghz) CPU 128GB RAM 512GB SSD QUADRO P5000 16GB DDR5 !
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest