Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPad topik
- Megkapta a legújbb GRE Radeont kapott Kína
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Egérpad topik
- SJCAM SJ4000 FullHD Action Cam
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- HDD probléma (nem adatmentés)
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoleee83
addikt
Engem speciel totálisan nem érdekel mi van benne, gyorsnak tűnik, valós használatban nem fog látszani.
Nem szeretem sem a Samsung, sem az apple UI-t, első túl eyecandy a másik meg túl buta számomra, a jelenlegi Xiaomi 11T -m pedig kezd zavarni a nulla sw támogatással és a millió reklámmal.
Pont ezeket a Nothing mobilokat nézegettem, tetszik a stock közeli Android és van normális töltési sebesség is a két nagy márkához képest, nem 20-25w...
Ráadásul normális frissítés is érkezik, gyakran hozzá.
Nekem jó lesz, maradhat.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ma Az új Phone (3a) és Phone (3a) Pro is UFS 2.2-es tárolókkal van felszerelve, ami több fórumon is népharagot váltott ki.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest