- Milyen TV-t vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Jövőre veti be az FSR 4-et a Sony a PlayStation 5 Pro konzolon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Értem a leírtakat, de nem győzött meg, de lehet pörögni fog majd.
Köszi a tippeket mindenkinek.
-
podtibi
senior tag
válasz
Makszimusz #12 üzenetére
Hát ha pl. mini itx-ed van. Abba bele fér egy 2070-is vagy akár jobb szerintem. Aztán raksz hozzá egy nem bazeeeee nagy billentyűt, meg egy mit tudom én milyen egeret és meg is van oldva. Viheted akárhova.
-
Robitrix
senior tag
válasz
Makszimusz #14 üzenetére
Azért a notebookban relatíve igen ritka a 144 Hz-et tudó monitor. Ráadásul a notebook grafikája mindig gyengébb, mint a PC-be való dedikált videókártya ugyan olyan chippel. Így sokkal kisebb az esély arra, hogy mennyiszer vagy képes elérni a 144 FPS.
-
BiP
nagyúr
válasz
Makszimusz #14 üzenetére
Hát, mi anno tinédzserként simán buszozunk desktop PC + CRT monitorral.
Amúgy valóban elég szűk lehet a racionális használati lehetősége, mert tényleg nem nagyon tudok elképzelni olyat, de igény biztos lesz rá, ha már több gyártó is előállt hasonlóval.
(Mondjuk otthon nyomod a 34 vagy 42"-os monitorral, de elvinni mégsem mered/akarod. Mondjuk ezért tartani egy másikat, elég hülyeség lenne) -
De hát ha cipeled a komplett Gamer géped, akkor már úgyse gyalog mész, lehet nagyobb monitorod.
Mobilhoz lehetne még esetleg jó, de azt láttam az adatlapon hogy ez PC-hez van elsősorban tervezve.
Ha meg gamer laptopod van, annak is kb ekkora képernyője lesz. Nekem kérdéses a célközönség. -
BiP
nagyúr
válasz
Makszimusz #12 üzenetére
Lan partyra, haverokhoz átruccanni játszani, stb.
Ja, ilyen van még? -
Nagyon csecse, de van erre igény?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
"Valamint, Hz-el."
Igazából "-cel" van ott (még az eredetiben is, szóval nem korrektor javította, megnéztem), de nem baj.
"Nem olvastam tovább."
No offense, de úgy fest, hogy előtte sem vitted túlzásba a dolgot.
--------------------------------------------------------------------------------------------------
(#6) BiP: A hír első sorában ott a hüvelykes érték. Direkt nem szerepel kétszer ugyanaz egymás alatt (meg plusz infó is, hogy kétféle mértékegységgel van megadva).
-
Submarine
senior tag
Az hagyján, hogy col vagy cm, a lábat meg a tengeri mérföldet is meg lehet szokni.
De hogy átló helyett átmérőt ír valaki, ott már vannak bajok.
Valamint, Hz-el. Nem olvastam tovább.
Áldás békesség, az Úr fénye ragyogjon néktek Testvéreim. Ámen.
Engem a hosszúság helyett használt, beépítési mélységből lefaragott mélységgel lehet cukkolni.
Na, meg ha feketes3ggűnek hívnak. -
RobbyJr
addikt
Hát ez nagyon menő
-
mad823
őstag
Semmi bajom az SI mértékegységekkel, de kijelzők esetén tépem a hajam, ha nem collban látom...
-
v!ct0y
veterán
WOW
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali játékos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- DUNE médialejátszók topicja
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Full HD LED Monitor
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Samsung Odyssey G3 180Hz 1ms / garancia
- Gamerek, tartalomgyártók FIGYELEM! DELL Alienware LCD monitor
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest