Hirdetés

Hordozható gaming monitort mutatott be az AOC

A 39,62 cm-es átmérőjű, 1080p-s képernyő 144 Hz-cel dolgozik.

Az AOC egy elsősorban játékosoknak szánt, hordozható monitorral adott magáról életjelet, ami a 15,6 hüvelykes képátlóhoz Full HD felbontást, 144 Hz-es képfrissítési rátát és 1,1 kilogrammos tömeget borítékol.


[+]

A nemes egyszerűséggel Gaming 16G3-ként jegyzett, IPS paneles periféria fénysűrűségének zenitje 250 cd/m², s míg statikus kontrasztaránya a jó öreg 1000:1, addig a szürkéből szürkébe váltáshoz 4 ezredmásodpercre van szüksége. Az AMD FreeSync technológiával felvértezett, 16,7 millió szín megjelenítésére képes újdonság 1 wattos sztereó hangszórókkal jön, és hátulján egy kihajtható támaszték nyert elhelyezést.


[+]

A 75 x 75 mm-es VESA rögzítőponttal ellátott csöppség fedélzetén egy HDMI 1.4 bemenet, egy micro HDMI 2.0 konnektor, egy DisplayPort alt módos, töltést közvetítő USB Type-C kapu, illetve egy 3,5 mm-es audio jack található, és az energiaellátásáért a második USB Type-C aljzatába passzintandó adapter felel. A beépített G-szenzornak köszönhetően a kép portré állásba forgatása automatikus, és a mostanában debütáló, 3 éves garanciával megtámogatott készülék dobozára 250 fontos árcédulát ragasztottak.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOC

Előzmények

Hirdetés