Új hozzászólás Aktív témák
-
podtibi
senior tag
válasz
Makszimusz #12 üzenetére
Hát ha pl. mini itx-ed van. Abba bele fér egy 2070-is vagy akár jobb szerintem. Aztán raksz hozzá egy nem bazeeeee nagy billentyűt, meg egy mit tudom én milyen egeret és meg is van oldva. Viheted akárhova.
-
Robitrix
senior tag
válasz
Makszimusz #14 üzenetére
Azért a notebookban relatíve igen ritka a 144 Hz-et tudó monitor. Ráadásul a notebook grafikája mindig gyengébb, mint a PC-be való dedikált videókártya ugyan olyan chippel. Így sokkal kisebb az esély arra, hogy mennyiszer vagy képes elérni a 144 FPS.
-
BiP
nagyúr
válasz
Makszimusz #14 üzenetére
Hát, mi anno tinédzserként simán buszozunk desktop PC + CRT monitorral.
Amúgy valóban elég szűk lehet a racionális használati lehetősége, mert tényleg nem nagyon tudok elképzelni olyat, de igény biztos lesz rá, ha már több gyártó is előállt hasonlóval.
(Mondjuk otthon nyomod a 34 vagy 42"-os monitorral, de elvinni mégsem mered/akarod. Mondjuk ezért tartani egy másikat, elég hülyeség lenne) -
BiP
nagyúr
válasz
Makszimusz #12 üzenetére
Lan partyra, haverokhoz átruccanni játszani, stb.
Ja, ilyen van még?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Villanyszerelés
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- LEGO klub
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Full HD LED Monitor
- FÓLIÁS! LG 32MR50C-B ívelt VA Monitor! 100Hz / FreeSync / 5ms
- Samsung Odyssey G3 180Hz 1ms / garancia
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest