- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Korszakok találkoznak a YUNZII legújabb billentyűzetében
- GPS a Holdon: készül az európai rendszer
- Tőzsdére lépés miatt egyezkedik az OpenAI és a Microsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szia! Én 23 Ultráról váltottam a Magic 5 Prora. Mig nem volt a Huawei ellen tíltáltás addig a csúcs készülékeit használtam, aztán Xiaomikat és Samsungokat használtam februárban vettem a 23 Ultrát de mikor kijött a Magic 5 Pro egyből váltottam. Mindkettő 6.8 kijelzős, 5000 akku de a Honor karcsúb valamivel, meg nem kell a 200 mpx, lehet hogy valaki kihasználja de nem hiányzik. Az akku idő mindkettőnél azonos legalább is az én használatommal átlag két nap, az SD 8.2 gyors és takarékos, még amit megjegyeznék a Honor nem melegszik annyira navigációnál és vezeték nélküli tőltésnél mint a Samsung.
-
rolandg
tag
Szia!
Én tettem egy kitérőt a Huawei vonalról a Samsung felé (Huawei előtt LG és Sony, valamint iPhone okostelefonokat használtam). Nagyon nagy kompromisszum volt nekem a Samsung Ultra. Ezért jöttem vissza, a Magic 5 Pro-val. Nem bántam meg. Lehet, hogy sűrűbbek voltak a frissítések, de rendre elcsesztek vele valamit úgy, hogy téptem a hajam. A kamera meg sokkal jobb. Nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legjobb fotós mobil címére pályázik Honor – megnézzük, összejött-e a varázslat.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest