- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Gaming notebook topik
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cornholio84
csendes újonc
DXO Mark szerintem nem feltétlen mérvadó/helytálló minden esetben, múltban is volt több dolog amikor ellentmondtak több telefonnál is. Az ismertebb hazai és külföldi tech youtuberek is összességében nagyonis jónak tartják a kamerás képességeit a 200 Pro-nak, de úgy összességében is a telefont, nagyon jól sikerült telefon ez szerintem is, mindent egybevéve. Közép-felső kategóriában van, nem hinném, hogy feltétlen flagship fotókat kéne várni tőle a kétkedőknek, nyilván ha nem is egetverően, de elmaradhat azoktól (több márkának pont az épp aktuális flagshipje sem kiváló pl. minden kamerájában stb. pedig azokért mennyit leszurkol aki épp megveszi, ugyebár.)
Helyén kell kezelni ezt a telót is, náluk a flagship a Magic széria, baromi jó is az is, annyiért legyen is nyilván amennyiért azokat árulják. Majd mindenki leteszteli, ha megkapta, én nem aggódom, rengeteg tesztet néztem róla, meglepne, ha gyér lenne. én a helyén kezelem, nyilván nekem pl. teljesen jó lesz a jelenlegi Samsung Galaxy A55-höz képest. E kettő között is van kategória különbség, de ezzel tisztában vagyok. Szerintem ne ítéljétek el előre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Új, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus rog phone 8 + Cooler
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / 88 % akkumulátor / 12hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest