Hirdetés
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Modding és elektronikai kérdések
- Apple MacBook
- A 3 nm-hez viszonyítva már most jobban áll a Samsung 2 nm-es node-ja
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Dave567 #69128 üzenetére
Na, az enyémben ezért sincs már DPF.. csak a macera van vele. Amúgy a regenről nincs is visszajelzés, csak annyi, hogy alapjáraton is 3-4 csík az aktuális fogyasztás, menet közben meg még több. Nem tudom mennyiből állt volna egy visszajelző lámpát forrasztani a műszeregységre, hogy hé, te ökör, most regenerálok.. lehetőleg ne durrants le
De ha a porlasztód rossz, akkor az szép összeg lesz szerintem.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Dave567 #68275 üzenetére
Nem tudom, milyen OBD-s kütyüket néztél, nagyon basic olvasók 3-5000 Ft-ért akadnak már, de a tudásuk is eléggé limitált. Honda specifikus, csájníz OBD-USB kábel van 10-12000-ért, ami többre képes ugyan, de azzal sem lehet mindent. Nálam pl. az ABS-hez nem akart kapcsolódni a kábel, de a motor vezérlőjéből több infót tudtam kinyerni, mint a Vgate iCar 3-mal.
Én végül vettem egy Delphi kópiát 50000-ért, az már majdnem mindenre használható, talán csak kulcs újratanításához nem jó. És működik tulajdonképpen bármilyen autóval, nem csak Hondával.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Dave567 #68269 üzenetére
Akkor a hogomba/termosztat vt a ludas. Egesz olcson megusztad es meg akkor idoben megcsinaltak mert a dpf annyira is tud telitodni, hogy mar pucolni sem lehet.
Dpf tomitettseget psszolom mivel tudod nezni. Talan a Hondas fb csoportban tudnak ajanlani valamit vagy a crx forumon.
-
Kicsipampam
tag
válasz
Dave567 #68160 üzenetére
Öntöttem adalékot a gázolajba (jót akartam tenni, valami neves német előállítótól), a DPF szinte 50km belül eltömődött. Gyári kiégető programot a szervízben lefuttatták 7e Ft-ért, de újra eltömődött pillanatok alatt. Ekkor leengedtem az adalékolt gázolajat, irány Pest. Ott 40e Ft-ért kimosták, azóta tökéletes, de nem is öntök semmilyen csodaadalékot bele. A cégre, ahol kimosták, már nem emlékszem, de sok van belőle, válassz egy számodra ideálist.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Dave567 #68164 üzenetére
Elsonek a markaszervizt probalnam. Ok tudnak inditani kontrollaltan regeneralast. Illetve meg tudjak nezni van-e vmi mas gond.
Anno ugy jartam, hogy tele lett a dpf. Oke, semmi gond szepen kipucoltak. Kb 1 hetig volt jo aztan megint tele lett a dpf es veszmodba rakta magat a kocsi. Na akkor ment markaszervizbe ahol kiderult, hogy az egr szart be azert lett ujra tele dpf. Ha egybol markaker nez ra akkor megsporolnak egy tisztitast…
-
válasz
Dave567 #67955 üzenetére
Nem írnak róla semmit, így jól meg kell nézni, a képek alapján nem néz ki rossznak. De ekkora futásteljesítménynél fel kell készülni arra, hogy bármikor költeni kellhet rá egy nagyobb összeget.
Az árat nem tudom megítélni, nem követem a piacot. Hogy ez most a covidos fejboldult felfelé menő piacon reális e ezért vagy sem... én kicsit sokallom. De állapotfelmérés után lehet csak mérlegelni igazán.
Azt mindenképp csináltass rá valakivel.De a legfőbb gondolatom, tudod... majom akkor banánra is legyen majd pénz.
Mert ez tipikusan olyan lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Modding és elektronikai kérdések
- Apple MacBook
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- A 3 nm-hez viszonyítva már most jobban áll a Samsung 2 nm-es node-ja
- További aktív témák...
- Raktáron! Új EVSE EV 3 fázisú 11kW-os hálózati töltők elektromos autókhoz, 3 év garanciával!
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Siemens EQ6 S700 Series automata kv/cappucino/Latte Macchiato föző érintő kijelzővel!
- Whirlpool AWO/C 51001 mosógép alkatrész
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest