Hirdetés
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsipampam
tag
válasz
zgospel #69206 üzenetére
Nyugodtan vegyél Accord-ot, abból az évjáratból bármelyiket. Egyetlen problámám volt csak vele, nevezetesen, hogy viszonylag keskeny nyomtáva miatt a nyomvályús utakon csavargatja a kormányt a kezedben, mert keresgéli a helyét az úton. Volt belőle diesel-em is, ennek a hegesztett kipufogó leömlőjét többször kellett cserélni, mire kijöttek full öntvénnyel, ami már tartósnak bizonyult. 440 ekm-t tettem bele. A benzinesem 2.4-es volt ezt csak 100 ekm-ig használtam, nulla problémával. A diesel-nél még annyi volt, hogy a kormányt bőröztetni kellett, valamint az ülésemet újra szivacsoltatni. Hosszútávakra használtam, kényelmes volt. Ami még talán negatívum, hogy a 225/45 elb.szott gumival szerelték. Ennek kicsi az öncsillapítása, ezért kicsit lágyra hangolták az autó rugózását, viszont emiatt az autó kicsit libegésre hajlamos.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Hardcore café
- Óvodások homokozója
- Motoros topic
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- 93 km Segway Ninebot F40 22 km/h elektromos roller
- ÚJ! COUGAR TERMINATOR professzionális gamer szék
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5 év garancia
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest