Hirdetés
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Milyen széket vegyek?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós kamerák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Kindle
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsipampam
tag
válasz
zgospel #69206 üzenetére
Nyugodtan vegyél Accord-ot, abból az évjáratból bármelyiket. Egyetlen problámám volt csak vele, nevezetesen, hogy viszonylag keskeny nyomtáva miatt a nyomvályús utakon csavargatja a kormányt a kezedben, mert keresgéli a helyét az úton. Volt belőle diesel-em is, ennek a hegesztett kipufogó leömlőjét többször kellett cserélni, mire kijöttek full öntvénnyel, ami már tartósnak bizonyult. 440 ekm-t tettem bele. A benzinesem 2.4-es volt ezt csak 100 ekm-ig használtam, nulla problémával. A diesel-nél még annyi volt, hogy a kormányt bőröztetni kellett, valamint az ülésemet újra szivacsoltatni. Hosszútávakra használtam, kényelmes volt. Ami még talán negatívum, hogy a 225/45 elb.szott gumival szerelték. Ennek kicsi az öncsillapítása, ezért kicsit lágyra hangolták az autó rugózását, viszont emiatt az autó kicsit libegésre hajlamos.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Cyberpunk 2077
- Metal topik
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Politika
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen széket vegyek?
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Kutya topik
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ASUS RT-N12+ 300Mbps router
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest