Hirdetés
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigBlackDog
veterán
válasz honda23 #52821 üzenetére
Ezt így kicsit pontatlannak érzem. Nálam is négyévszakos van fent és a téli tapasztalataim alapján teljesen valótlannak érezném azt állítani róluk, amit Te írtál. Valószínűsítem, hogy nem ugyanarról a mintáról, típusról beszélünk.
"Volt szerencsém a 4 évszakos csodákhoz..."
Ha írnál pontos típust és megközelítőleg egy évet, amikor próbáltad, az szerintem bőven használhatóbbá tenné a leírt tapasztalatokat.
-
Qru
MODERÁTOR
Nekem nem ez a tapasztalatom a Michelin CC-vel. Engem is kiröhögtek a vezetési tréningen, mikor meglátta az instruktor mivel megyek pályára. Ehhez képest vízen fékútban levertem a Conti SC5-ös sporttársat és a vizes köridőben is ott voltam pariban vele. Szárazon persze jobb volt a SC5 de pl a vizes műgyantán megint körbeautóztam. Szóval nem mindenható de normális közlekedéshez bőven elég.
A baj/baleset sztem inkább azokkal van akik ilyen 10 éves szarrá keményedett nyárival mennek.
mod:
Amúgy a végén azt mondta, Székely Gyula hogy ha kopásban is ok ő is bevállalná.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Jaffa75
őstag
ez elég erős kritika részedről, pláne ha nem használtad. Nem muszáj szeretni , az biztos, hogy az eddigi 5000km alatt a CC+ rendre jól vizsgázott! Volt jócskán víz, hideg száraz aszfalt, pár centis hó. Lehet hogy velem van a baj, de ha leesik pár centi, akkor már nem nyomom - elég ha más tolja akinek nyári van fent...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest