Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Medocsabi
addikt
Épp tegnap töröltem magam mindegyik felületről, egyedül a LinkedIn fiókomat hagytam meg
1 hónapon keresztül mértem, NAPONTA 3 órát töltöttem el a közösségi média felületein, a SEMMIRE. 1 hét alatt majdnem 3db 8 órás munkanapot. A semmire. Illetve nem a semmire, hanem a bosszankodásra, amit a közösségi média felhasználók bulliyng-je okozott, pedig szándékosan évek óta cuki állatos videókat,és horgászattal kapcsolatos dolgokat néztem csak és kizárólag. És még ebben a közegben is irdatlan sok a retardált gyökér, aki 1-2 neki nem tetsző videó alá simán odaanyázik.
A munkahelyen volt belőle hiszti, mert van közös messenger csoport, de megírtam, hogy lesz@rom. Munkaidőben ott a céges telefon, az e-mail, munkaidőn túl meg a viber,és a telefon.
FREEEDOOOM
-
-
Alusky
senior tag
Hát amik menni szoktak nyilvános bejegyzéseik alatt az embereknek kommunikációnak nevezve, ha azokból építi fel magát akkor tényleg a Hülyék paradicsoma szintet fogja megütni az AI ahol a neved Nem Biztos, miután fullra feltanulta magát.
[link]Bár most mosolygós az emoji, de amikor felnőtt/középkorú emberek kommunikálnak egymással minimális vita után úgy, hogy "mikor megyünk már szexelni?", "gumiszobába kéne zárni te kommu..... ku...", "mi gyógyítana meg téged, elektrosokk?", lejjebb vagy te egy bányász szaránál", mindez egy kb. huszadrangú dolgon való vita kiindulása és egyet nem értés miatt, ott már láthatóan nincs megállás lefelé.
Én nem a környezetszennyezés miatt aggódom már, az emberek előbb fognak visszajutni egy ezüsthátú gorilla agyi szintjére ami botokkal piszkálgat dolgokat és mindent szétzúz maga körül ha épp kattan az agya.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Arc Raiders
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Apple asztali gépek
- Redmi Pad 2 Pro / Poco Pad M1 - egy teszt, két lélek
- SSD kibeszélő
- Raspberry Pi
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3935, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Néha idegesít pár embert, hogy nem vagyok messengeren, dehát ez van. Nagy átok a szoc média
1 hónapon keresztül mértem, NAPONTA 3 órát töltöttem el a közösségi média felületein, a SEMMIRE. 1 hét alatt majdnem 3db 8 órás munkanapot. A semmire. Illetve nem a semmire, hanem a bosszankodásra, amit a közösségi média felhasználók bulliyng-je okozott, pedig szándékosan évek óta cuki állatos videókat,és horgászattal kapcsolatos dolgokat néztem csak és kizárólag. És még ebben a közegben is irdatlan sok a retardált gyökér, aki 1-2 neki nem tetsző videó alá simán odaanyázik.