Hirdetés
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeathAdder
veterán
válasz
demars #41685 üzenetére
lehet hogy van, de én még olyat h jót és tartósat felújítás után nem láttam
vagy hogy legalább fele annyit lemenjen mint a gyári..
alapból sokkal silányabbak az alkatrészek mint a amivel annak idején összerakták, aztán ott van még hogy 10ből 8 szakember a fejet sem tudja visszatenni rendesen.Sok mindent láttam már és valahogy nem hiszek az ilyesmiben, inkább egyen az autóm 1 litert ezren, aztán majd ha megtehetem inkább lecserélem, minthogy egy bármilyen szerelő belekontárkodjon nekem.
Kinek mi....én a bontatlan motort és a gyári fényezést preferálom, csipegessen egy kis olajat, inkább legyenek rajta apróbb esztétikai hibák, de maradjon az gyári
Új hozzászólás Aktív témák
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- EAFC 25
- Projektor topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Óvodások homokozója
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- YIHUA 959D-II forrasztóállomás, BLACK&DECKER HŐLÉGFÚVÓ 2000W, PARKSIDE vezetékes fúrócsiszoló .....
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 Pro 1TB fekete játékkonzol extra játékkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 4500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB AeroCool Aero 800 kék Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest