Hirdetés
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- A kínai routerek mellőzését kéri az amerikai kongresszusi bizottság
- Szörnyű dolognak nevezte a CHIPS-törvényt az USA elnöke
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Használhatatlanná teszi az egyes HP LaserJet nyomtatókat egy új firmware
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Apple asztali gépek
- Modding és elektronikai kérdések
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Honda topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
olbeteam
tag
válasz
!Overdose! #21898 üzenetére
Ugyan ez a helyzet nálam, hogy a következő autóm Accord vagy Mitsu.
Az utóbbi jobban tetszik és praktikus, tágas...
-
zolynet
veterán
válasz
!Overdose! #21898 üzenetére
pattinthatnál vmi mosás utáni csilivili képet
-
!Overdose!
őstag
-
NoLF
veterán
ma lakótárs vett kint egy 2005ös kék 1,6 sport civicet, finom, finom
3150font... 99ezer mérföld, tökéletes állapot.
-
olbeteam
tag
miezacsönd?!
-
-
Manitou
veterán
válasz
BlacKSouL #21882 üzenetére
Én most tankoltam egy tank Mol EVO Neo-t (99-es), kiváncsi leszek 95höz képest mi lesz. Annyit érzek, hogy alacsonyabb fordulaton mintha nyomatékosabb lenne vele a gép.
De lehet fogyiban meg nem leszek jobb mint 95-el. De az összehasonlításhoz hasonló körülmények kellenének mindkét benzinnel megtett út során. Eddig úgy tűnik nem fogy kevésbé a benzin , már amit a mutató állása és a megtett km alapján le tudtam szürni, persze lehet aztán pozitív csalódás fog érni ez ügyben, de nagy elvárásaim nincsennek.Aztán legközelebb Lukoilnál fogok én is tankolni. Eddig Molhoz és Agiphoz jártam.
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Integra #21879 üzenetére
Hosszú évek óta JETnél tankolunk, Azaz Lukoilnál. 3-4 Ft-al olcsóbb mindig, mint a 300 m-re lévő MOL. És a kocsi is a Lukas benzint szereti legjobban. Érzésre. Meg ezek szerint fogyasztásra is.
Engem érdekelne egy ilyen pontosságú teszt a 95 <--> 98/99 benzinekkel is. Mert mindenki állítja semmi különbség, de mérni is kéne.
-
shadeofme
tag
válasz
Integra #21879 üzenetére
Idekint is panaszkodnak, h milyen draga a benzin, aztan kozlom veluk, h itt 4l-t tankol egy ora minimalberbol, Magyarorszagon meg egyet es akkor elszornyulkodnek kicsit.
Elolvastam a Porsche, Ferrari gyorshajtos cikket is. M6-os nehany szakasza tenyleg olyan kihalt, mintha privat autopalyan menne az ember, nem csoda, h nehanyan kicsit jobban odalepnek neki. -
Integra
titán
a hol tankoljak fetisisztáknak klikk
-
shadeofme
tag
Nalam 4975.85 font/ev a legolcsobb, 13 ev europai jogsival es egy ev bonusszal.
Legalizalt rablas.
Moneysupermarket
Itt is ker teloszamot, de beirsz akarmit (11 szamjegy), azt jovan. -
neduddki
nagyúr
válasz
!Overdose! #21871 üzenetére
HI!
van vhol vmi hogy mi baja volt vele?
udv
neduddki
-
shadeofme
tag
Feleennyiert is lehet mar nagyon jo autot venni (pl. Lexus IS200), de a gatyad rafizeted a biztositasra.
En 850-et fizetek evente az 1.4-es Civic-emre, 13 eves jogsival + 1 ev bonusszal.
Egyik ismerosom havi 160-at fizetett 1. evben a Prelude-jere, ami olyan 1900/ev.
Na ezekbol kb. kikalkulalhatod, mennyit fizetnel egyilyen Integra Type-R utan.
Confused.com
Ez persze nem jelenti azt, h en nem vennek szivesen ilyen autot, de egyszeruen nem birnam fizetni a biztositasat. -
NoLF
veterán
-
Integra
titán
válasz
!Overdose! #21871 üzenetére
ehhez képest 2 is volt neki, egy 1.6 és egy 1.8 is.
-
neduddki
nagyúr
válasz
Neophyte11 #21869 üzenetére
-
Neophyte11
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket kérném! A közeljövőben tervezem egy Honda Civic Sedan 1.8-as vásárlását. Ha jól tudom, 8. generációs. 2007-es évjárattól nézegetem. Ezzel kapcsolatban érdekelne a véleményetek, tapasztalatotok! Mik a hibái, előnyei, stb.
Előre is köszi, ha tudtok valamiben segíteni!
-
tbs
addikt
válasz
rayoliviero #21866 üzenetére
Nem. Van egy "zenélő lemezke" a betétekben (un. kopásjelző), ami hozzáér a tárcsához, ha már túl vékony a kopóréteg. Mivel mozog a betét, ide-oda rázkódik, ezért ez úgy szokott jelentkezni, hogy először randomnak tűnő szituációkban, aztán kanyarodásoknál, esetleg tolatásnál, majd aztán végig "sípol". Nagyobb sebességnél el szokott múlni - nagy lesz a frekije, illetve a rezgőnyelv tehetetlensége miatt nem rezonál be.
Borzasztó nyikorgó hang amúgy.
Szóval ezért ez a tippem. Ha lepattintod az egyik kereket (elsőt lehetőleg, ott jobban fogy a cucc), akkor lehet látni, illetve akkor is, ha jó nagylukú a felnid.
-
tbs
addikt
válasz
rayoliviero #21857 üzenetére
Fékbetétek..?
-
orbano
félisten
válasz
rayoliviero #21857 üzenetére
futómű geometriát nézetted mostanság?
-
rayoliviero
veterán
2003-as CR-V nyikorgó hangot ad ki lassú sebbességnél. Eddig csak tolatáskor és kanyarodáskor csinálta. Szerintetek mitől lehet? Esetleg diffi olaj csere kellene neki?
-
shadeofme
tag
válasz
orbano #21853 üzenetére
Multkor lattam en is masnal, azt' kedvet kaptam hozza en is. (Hulyeseg gyorsan terjed.
)
Egyebkent mar elegge hozzaszoktam a vezetes kozbeni radiohallgatasra, de mostanaban jott ki par olyan album, ami erdekel es a reggeli + delutani fel-fel ora jo alkalom, h hallgassam oket. -
VTI-Totya
tag
800m-re kellene internetet "átlőnöm"......
Adott egy kb 3-4Megás internet amit csak én használnék. Ezt szeretném tovább lőni saját magamhoz.
Mivel hozzám már nem szolgáltatnak mert nem tudják garantálni az 1Megát sem.
De 800M-re a szomszédnál van ilyen lehetőség.
Prohardveren vagy ismerősötök nem foglalkozik ilyennel? Vagy valaki esetleg?
-
Integra
titán
-
-
orbano
félisten
-
Integra
titán
válasz
orbano #21827 üzenetére
eeee? mi aktiv hogy merre meddig?
több oka van, hogy ez miért jó, noha már 2 éves darab. legfontosabb, hogy imprint képes. továbbá rendesen olvassa az mp3-at, nem kúrja szét mint a média lejátszók, van benne 3 pre-out és hátsó usb kivezetéses, vagyis kesztyűtartóba mehet. jól vágja a frekiket és a hangerőt, külön sub-ra is, nem a csomagtartóban kell majd turkálni a csavarhúzóval.
és még borostyánra is állitható a szine.[ Szerkesztve ]
-
orbano
félisten
válasz
Winner_hun #21823 üzenetére
azt sem ítam, hogy nem lövöm magam közben tarkón
-
shadeofme
tag
válasz
Winner_hun #21811 üzenetére
Emelesi pontnal emeltem a jobb elso defektes kereket. Kicsereltem, majd a csavarokat elohuztam, h rendesen alljon a kerek, na ekozben kezdett imbolyogni az auto, majd le is ugrott az emelorol.
Az en autom nem csinalt semmi ilyesmit, amikor csereltem a teli garniturat nyarira, de ez most a lakotarse volt es annak vannak aprobb bajai. -
orbano
félisten
válasz
Winner_hun #21817 üzenetére
miért tenném az alváz alá ott, ahol nincs emelési pont?
-
Integra
titán
válasz
Winner_hun #21818 üzenetére
tégla,,, omg, karcolod össze az autót, hát hogy vigyázol a dolgaidra?! főleg asztalosként
inkább egy fa klocnival, nem?
-
orbano
félisten
válasz
Winner_hun #21814 üzenetére
elég nehezen, mivel az emelő nem lapul össze 0 centiméteresre
tehát legrosszabb esetben is annyit esik max az agy, hogy nem fér fel rá a kerék.
de aki meg ennyire fosik, fog egy tuskót és az alváz alá teszi biztosítéknak -
shadeofme
tag
válasz
Winner_hun #21802 üzenetére
Az ollos emelore gondolsz?
Par hsz-szel elobb irtam, h kis imbolygas utan leugrott rola az auto es frankon elgorbult.
Viszont ha mar a maceras emelgetesnel tartunk, letezik elektromos verzio is az ollos emelobol es akkor nem kell izzadni a tekergetessel. -
Integra
titán
válasz
Winner_hun #21805 üzenetére
amíg egy autónál szitkozódsz azzal a szarral, még elmegy, de mikor négynél, akkor hidd el, más a szitu...
-
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun #21803 üzenetére
HI!
hat mire tavajj megtanatam:- (((
udv
neduddki
mod: vasarnap suvixoltam, lad vissza, egesz heten aluszkalt a hejjen de a csomagtarton egy akkora sz... van:- (((
[ Szerkesztve ]
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Winner_hun #21805 üzenetére
Egyszerű és van benne anyag.
-
Integra
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A nem szakmai témák megvitatására: Honda OFF topik
- Vicces képek
- AliExpress tapasztalatok
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen légkondit a lakásba?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest