Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Apple MacBook
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Készen áll a tömeggyártásra az SK Hynix LPDDR6-os memóriája
- Először beszélt bővebben az új Xbox konzolról a Microsoft
- TCL LCD és LED TV-k
- Befutott a régóta várt, sok P-maggal kitömött, LGA1700-as Core sorozat
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
Aktív témák
-
ehhhhhhh
csendes tag
350-es akasat azert vettem mer olcso volt (sale-en volt scanen), es nembaj ha van headroom.
fogalmam sincs mennyit fogyaszthat, mindig ha van kis idom akkor probalom alaplapi fesz-eket is lejebb venni, szerintem a CPU nem sokat fogyast mer alapbol 2.7GHz-en is 45W-ra van specelve....1.3volt korul, most meg 0.75-on megy....ezt nem vagom de szerintem minimalisat eszik...ha valaki tudja vagy ki tudja szamolni akkor megkoszonnem/
hazat nem talaltam jobbat ennel az antecnel, bar nekem nem szamit a meret....cable management, airflow szerintem verhetetlen, es rengeteg HDD belefer (vannak ilyen zajcsillapitoo gumi cuccok is minden HDD-hez, 3 retegu oldallapok (iszonyat nagy venti fent, stb) 0 hanggal. mATX meg ITX compatibilis, es igen olcsoo
XP security szempontbool meg memoria managementben sucks 7-hez kepest.....
linux-ot azert lenne jo mert ahogy elottem irtak ingyen van, es szimpatikusabb...
Aktív témák
- Asus P8H77-V LE LGA 1155 alaplap, 16 GB DDR3 RAM, i5-3470 CPU
- Használt A kategóriás gépek garanciával a ReZone-tól!
- HP ProDesk 400 G7 SFF számítógép
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- 32GB DDR5! ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 (14mag), 32GB DDR5, 512GB, ÚJ HU bill + egér
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue- 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3948
- DELL LATITUDE 5420 üzleti laptop garanciával 14", i5-11345G7 16gb ram 256ssd FHD
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest