Aktív témák
-
ehhhhhhh
csendes tag
eleg sokat hasznaltam Atomos PC-ket, de ugy gondolom hogy inkabb alulfeszelt sempron vagy Athlon...szerintem nem eszik annyival kevesebbet az atom hogy a handy capet el kelljen viselni....
ez mennyire lehet jo?
http://www.maplin.co.uk/Module.aspx?ModuleNo=286534&C=SO&U=strat15
-
ehhhhhhh
csendes tag
350-es akasat azert vettem mer olcso volt (sale-en volt scanen), es nembaj ha van headroom.
fogalmam sincs mennyit fogyaszthat, mindig ha van kis idom akkor probalom alaplapi fesz-eket is lejebb venni, szerintem a CPU nem sokat fogyast mer alapbol 2.7GHz-en is 45W-ra van specelve....1.3volt korul, most meg 0.75-on megy....ezt nem vagom de szerintem minimalisat eszik...ha valaki tudja vagy ki tudja szamolni akkor megkoszonnem/
hazat nem talaltam jobbat ennel az antecnel, bar nekem nem szamit a meret....cable management, airflow szerintem verhetetlen, es rengeteg HDD belefer (vannak ilyen zajcsillapitoo gumi cuccok is minden HDD-hez, 3 retegu oldallapok (iszonyat nagy venti fent, stb) 0 hanggal. mATX meg ITX compatibilis, es igen olcsoo
XP security szempontbool meg memoria managementben sucks 7-hez kepest.....
linux-ot azert lenne jo mert ahogy elottem irtak ingyen van, es szimpatikusabb...
-
ehhhhhhh
csendes tag
Hali,
vegre par ember
pedig mar le is mondtam errol a topicrool....
erdekelne hogy kiserleteztel-e valamilyen linux distroval?
most letoltottem ubuntu server editiont, hetvegen adok neki egy eselyt...
eddig Windows Home server PP3-al probaltam, de nagyon bugosnak, meg korlatoltnak talaltam (2003 alapokon van, de ennek ellenere elegge buta), most win7 pro 32bit van rajta es az alap funkciokkal jaccottam (media stream tobbi gepre, torrent, backup, meg network storage diohejben)
hw amugy
asrock a780GM/LE-128
AMD Athlon 2 235e (undercloked to 1.4Ghz @ 0.75V
2GB corsair value select 800Mhz
2x1TB WD10EARS
antec mini-p180 caseszerk:
tavoli elereshez dyndns-t hasznalok
Akasa 350W taphardwerileg bejon, semmi hangja nincs, stock coolerrool elsoo lepes volt leszedni a fan-t
0/24 stabil...gigabit halon van (netgear 5 port switch) +1 gep gigan, plusz par notebook wireless (backup idejen gigan azok is)
nagyon erdekelne mas tapasztalata linuxokkal, esetleg hogy milyen additional programokat hasznaltak es bevalt vagy ha nem akkor mit erdemes kerulni
kosz szepen az epito jellegu hozzaszolasokat
remelem visszaneztek
-
ehhhhhhh
csendes tag
udvozlet mindenkinek
A topicom celja hogy ha valakinek elkattant az agya mint nekem es belefogott egy "home server" epitesebe (vagy megvasarlasaba prebuilt rendszerek eseten) akkor legyen egy forum ahol megoszthatjuk a tapasztalatainkat.
celjaim ezzel a geppel a kovetkezoek:
-Back up (minel automatizaltabb annal jobb)
-Network storage (per pill Raid1 (mirror))
-media streaming
-torrent (kliens futtatasa 0/24)
- FTP szerverElso korben ugy erzem ennyi eleg, ha barmi erdeklodest tapasztalok itt akkor orommel kifejtem a tobbi reszletet is.
Aktív témák
- Star Trek
- EA Sports WRC '23
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- SSD kibeszélő
- Zeneszerkesztő és DJ topic
- További aktív témák...
- I7 6700k 16GB DDR4 512GB m.2 SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Eladó félkonfig / GPU nélküli PC i7 9700K / 32GB RAM / 512GB SSD / 1000W Gold táp
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AX-370 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Zalman S3 EVGA 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest