- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
- Milyen Blu-ray írót?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
Aktív témák
-
marcias
őstag
Hát sztem a különféle "server edition"-ok nem tudnak semmi extrát, amit egy-két program feltelepítésével egy mezei XP ne tudna. A media stream érdekes dolog, de én jobban kedvelem ha helyben van feldolgozva. Emiatt viszont nekem a tiédnél gyengébb és kisebb fogyasztású szerver kellene, kis túlzással szinte csak adattárolás-backup-torrent célokra, ftp szerver fut a mostanin is. A linuxnak milyen előnye lenne egy XP-vel szemben mondjuk?
Az érdekelne, hogy a te géped így mennyit fogyaszt? Egyébként sztem a 350W-os táp túlzás oda.
A másik dolog, hogy egy olyan házat vadászok, amiben elférne 4 HDD, de a lehető legkisebb méretű és ITX lapokat fogad. Jelenleg a vinyók egy 4in3 modulban vannak, ez ugye 3x5,25"-ös helyre fér be. Szóval az én igényeimnek egy olyan ház felelne meg, ahol nincs is más meghajtóhely. Persze, valószínűleg ilyen nincsen, szóval lehet, hogy szétvágom a mostanit.

Aktív témák
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Megjött Magyarországra a legnagyobb akkuval szerelt Redmi
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Star Trek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- !AKCIÓ! GAMER PC AMD Ryzen 7 5800X3D/ASUS TUF Gaming B550M-PLUS/RTX 3070Ti 8GB/32 GB DDR4 3200 MHz
- Lenovo ThinkCentre M93p Tiny - Core i5-4570T/16GB RAM/0 SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RX 5700 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Jèghideg hűtès minden CPU foglalathoz! Azonnal vihető!
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4, Acer Vertion /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia / Bp., MPL, Fox
- 218 - Lenovo ThinkBook 16p (G5 IRX) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs