Hirdetés
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
Aktív témák
-
marcias
őstag
Hát sztem a különféle "server edition"-ok nem tudnak semmi extrát, amit egy-két program feltelepítésével egy mezei XP ne tudna. A media stream érdekes dolog, de én jobban kedvelem ha helyben van feldolgozva. Emiatt viszont nekem a tiédnél gyengébb és kisebb fogyasztású szerver kellene, kis túlzással szinte csak adattárolás-backup-torrent célokra, ftp szerver fut a mostanin is. A linuxnak milyen előnye lenne egy XP-vel szemben mondjuk?
Az érdekelne, hogy a te géped így mennyit fogyaszt? Egyébként sztem a 350W-os táp túlzás oda.
A másik dolog, hogy egy olyan házat vadászok, amiben elférne 4 HDD, de a lehető legkisebb méretű és ITX lapokat fogad. Jelenleg a vinyók egy 4in3 modulban vannak, ez ugye 3x5,25"-ös helyre fér be. Szóval az én igényeimnek egy olyan ház felelne meg, ahol nincs is más meghajtóhely. Persze, valószínűleg ilyen nincsen, szóval lehet, hogy szétvágom a mostanit.

Aktív témák
- Itt a ChatGPT végső megoldása
- Projektor topic
- OLED monitor topic
- iPhone topik
- Gitáros topic
- Akkumulátor töltő digitális fényképezőgéphez
- Androidos tablet topic
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest