-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
amdk7
aktív tag
Felhívtam a Cetelemet és valóban 0 forint minden.
Emailben előzetesen kiküldik a tájékoztatót és futár hozza majd a szerződést.
Rákérdeztem a kifizetésre, az sem bonyolult, mert elméletileg meg kell adni egy számlaszámot, aztán telefonos azonosítás után oda utalják. (Biztonsági okokból azt mondta a hölgy, hogy a kérelemmel egyidőben azért rá szoktak kérdezni a számlaszámra is.)A TBSZ-et is átolvasgattam, de ennél az a félelmem van, hogy ha megszűnik a bank (lásd Citi; Axa kivonul) akkor feltehetően buktam a kamatot, vagy annak nagy részét, és még hozzá sem nyúlhattam a pénzemhez, amikor kellett volna. Persze jó dolog, de úgy néz ki, maradok a Cetelem-Erste kombónál.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- i7 9700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 600G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Ps5 Slim lemezes (Garanciás/játékokkal/2 kar)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest