- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- RAM topik
- Apple asztali gépek
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Megosztott háttértároló
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
nubreed #11190 üzenetére
Nem tudom megtaláltad-e a kérdéseidre a választ ( cib sms helyett push üzenet és limitek), de én is ezt kerestem.
Úgy néz ki, hogy a javás asztali alkalmazásban lehet kezelni az extra alatti mobilbank részen, számla és kártyafigyelő paraméterek megadásával az sms-re vonatkozó limiteket. Ott lehet törölni is ezt.
Ha viszont "okos üzeneteket" akarsz kapni, azt a webes felületű internet bankon lehet állítani, ott limiteket megadni. Jobbra felül a karikában lévő fej alatt beállítások és díjmentes értesítések rész.
Azért fontolgatom én is az áttérérst, mert az utóbbi év kivonatain végigfutva kiderült, hogy több mint 13 ezer forintba kerültek ezek az sms-ek a darabonkénti díj és a havidíj összegéből adódóan.
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest