Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Merlini

tag

válasz Merlini #34922 üzenetére

Majd egy éve felhívtak a Cetelem megbízásából és ajánlottak prémium hitelfedezeti biztosítást. Ennek a díja a fordulónap végén fennálló költés/tartozás 1%-ka. Aki fordulónapig nem fizeti vissza annak elviszi az 1%-os visszatérítéseit (kerekítések miatt picit többet is), én úgyis visszafizetem addig így belementem. 99% használtam a keretemnek, hagytam 1%-ot a hitelfedezeti biztosításnak, talán valamikor jól jön.

Április 18-ai fordulónapon sok minden összejött, ~19:50 -kor utaltam (19:52-kor jött a visszaigazolás befizetésről). Megcsúsztam a fordulónapi zárás után töltöttem vissza a keretemet. /CIB-nél 18:00 -kor van a zárás, talán a Cetelemnél is akkor van, nem találtam róla infót a weboldalukon, ÁSZF-t nem bogarásztam./

A megcsúszás miatt felszámolták az 1% hitelfedezeti biztosítás díját, „Éves kártyahasználati díjat” 4 069 Ft, Havi számlavezetési díjat 354 Ft. De adtak „Elektronikus csomag kedvezményt” 760 forintot.
    Vakon voltam ezeket a díjakat illetően (a Cetelem "internetbankja" infó hiányos), amíg a számlakivonatot nem lehetett megnézni, letölteni.

Ugyan hagytam 1%-ot a keretből hitelfedezeti biztosításra, de éves kártyadíjra + havidíjra nem hagytam. Ha nem lett volna részbefizetésem ebben az időszakban, akkor átléptem volna a hitelkeretemet és fizethetem volna még hitelkeret túllépési díjat is.

Hitelkeret túllépési díjat CIB-es hitelkártyám okán már fizetem tavaly tavasszal, egy hétvégi eurós vásárlást rosszul becsültem és mire forintosították 5-6 forinttal átléptem a keretemet. Talán elengedték volna méltányosságból, de mivel 30eFt jóváírást kaptam Black Friday promócióban az igénylésére, így nem írtam nekik.

Folyt. köv.

Új hozzászólás Aktív témák