Hirdetés
-
PROHARDVER!
A Topik fő témája a hazai bankok (kivéve az OTP):
Új hozzászólás Aktív témák
-
WebSpyder
tag
sziasztok!
szeretnék érdeklődni hogy melyik banknál illetve milyen kártya kell nekem ha külföldről szeretnék vásárolni?
Mert van egy két mobilos játék amit szeretnék kifizetni és mobilról meg lehet rendelni mert egy iphone-ról van szó és ott az app store-ból szeretnék rendelni pl angry birds nevű játékokat meg hasonlókat
tehát akkor dombornyomott visa vagy master card kártyát igényeljek és azt mondták egyszer egy bankban amikor nyitottam számlát hogy a dombornyomottal lehet neten vásárolni meg ilyenek.
Mert amikor eljutok a rendelési oldalra akkor ott visa vagy master card kártyát ír...és akkor nekem forintnak meg euronak is kell lennie a kártyámon hogy ki tudjam fizetni?
Mert a játék ára 0.79 EUR és hasonlók.Előre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Először olvasd el az összefoglalót, ha 0 Ft -os, vagy kedvezményes díjú bankszámlát keresel!
A Topikban a Revolut, (Transfer)Wise, a Megtakarításokkal, és az OTP Bankkal kapcsolatos témákat ne beszéljük meg, mert ezeknek van külön Topikja!
- Lenvoo M90Q Gen 5 Micro - Mini PC - Core i5 14500T- 32GB DDR5 256GB NVMe SSD -gyári WIFI
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest