Új hozzászólás Aktív témák
-
SpazzMaticus
tag
válasz
Big_Boss #648 üzenetére
Csak hogy kb. értsétek, a "lelkivilágom", azután befejezem.
Az utolsó legeldugottabb sarokba is benézek a térképen, gyalog megyek az esetek kb 90%-ban hiába jó repülni, a tiltott erdőben meg még jónéhány helyen hosszú percekig nézelődöm a látvány miatt, vagy álldogálok Roxfort-ban vagy Hogsmeade-ben a párbeszédeket hallgatva, de pl. a Merlin rejtvényeket már egytucatnyi után untam, sosem fogom befejezni őket akármi jár ertük, vagy pl. a szükség szobájával is a kötelezőn kívül foglaljoztam vagy 0,2-másodpercet...Engem mindíg a hangulat az ami megfog vagy nem, mennyire jó egy game "világában" lenni, a gyűjtögetés, "csicsázás" , skinezés, stb sohasem érdekelt semmilyen játékban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Nők, nőügyek (18+)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Monitor hiba topik
- Apple MacBook
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest